Quote du Jour | Ongenade

SargQdJ09‘Mijn mans minnares is hier ook geweest, maar zij mag niet met hem praten omdat ze niet met hem getrouwd is. Ik vind het triest voor haar’ [bron]

Tamelijk wonderlijke effecten daar, met 700 meter tussen twee werelden. Grote niveauverschillen ook. Is die man uit het verhaal aan het pruilen omdat ie z’n minnares niet kan zien? Depressie, roept men van alle kanten, en ze krijgen dan ook pep- en slaappillen. Maar die man: het hangt zijn kloten uit, zoveel is duidelijk. Misschien wil ie wel van zijn vrouw af? Scheidingsplannen? Denk die vrouw: “ik wou van ‘m af, maar nu dit gebeurd is… er zal wel een dikke premie aan vastzitten. Ik kan maar beter alle begrip tonen. En ik laat mìjn minnaar alvast niet vallen. Al zal ik moeten wachten, want die zit ook beneden. En hèm krijg ik natuurlijk ook niet aan de lijn.”

Mijn manier om die kompels happy te houden: aan het eind van de rit hangt een zak geld, boys. Wat zou u verlangen, daar tussen 32 andere bezwete mannen onder de grond?


 1. 1

  Wat zou u verlangen, daar tussen 32 andere bezwete mannen onder de grond?

  Kweenie. Moet ik nou doen alsof ik een man ben, of een vrouw ?

  /Op het internet kan alles, hoor.

 2. 6

  Ik zou in ieder geval vragen om wat sterkers dan slaap- en peppillen. Weinig te doen daar beneden, dus het zou niet erg zijn om eens een flinke trip te maken. Kunnen die vrouwen niet een puzzel naar beneden meegeven en die eerst met LSD besprenkelen?

 3. 10

  …tussen 32 bezwete mannen onder de grond.

  Prachtige human intereststory, die spanning 2, 3 maanden half afgesneden van de buitenwereld. Alles door die ene buis, camera’s de journaals iedere dag gevuld. Worden als helden onthaald

  Waarom wordt het dan tóch suggestief naar het sexueele getrokken? Daar heb je toch helemaal geen oog voor in die beklemmende bloedhitte. Ik zou sowieso nooit kunnen aarden daar beneden. Ik ben namelijk altijd nogal netjes op mijn spulletjes. Tis dan algauw Hee afblijven jij dat is mijn lamp. Daarnaast een sierpaard. Hou van de luchten en vrijheid die gedijen niet in bedompte ruimten. Een flaneur een pinkelaar he, maak je geen schijn van kans tussen 32 harige Chilenen…

  En d’r zal maar een latente bruinwerker tussen zitten…