Quote du Jour – Lachen met terroristen

Laakkwartier 10 november 2004Wie dacht dat er met fundamentalistische strijders niet te lachen valt heeft het mis. Actualiteitenrubriek Nova legde de hand op de transcripties van afgeluisterde gesprekken tussen Jason W. en Ismail A in het Laakkwartier. Op 10 november 2004 doet de politie een inval bij deze twee terreurverdachten en na het gooien van een handgranaat stagneert de arrestatie. Als de twee jongens al enkele uren worden belegerd door arrestatieteams besluiten ze uit verveling drie keer 112 te bellen:

Ja hallo goede middag, goede morgen, u spreekt met meneer xxxx. Hi ik ben in Den Haag in de Antheunisstraat, en ja, ons huis wordt een beetje omsingeld door allemaal gemaskerde mannen, kunt u wel eventjes de politie sturen, alstublieft ja ? (novatv.nl)

  1. 5

    Ze hadden trouwens een pizzaatje moeten bellen, was nog wel meer humor geweest… Ik zie al zo’n brommer veel te hard en zonder helm op door de straat scheuren en denken dat ie op de bon gaat als ie ineens allemaal blauwen ziet.

  2. 6

    Hehe, best wel bijdehand. Hij zegt ook nog;

    ‘onze woning wordt omsingeld door allemaal gemaskerde enge mannen, kunt u gewoon de politie sturen alstublieft?. Bedankt nog, en zij hebben op ons geschoten ook nog.’