Quote du Jour – Don’t do e-mail

 huh ?! Bob Geldof is tegen emailen, het is volgens hem tijdverspilling en een slecht geformuleerde email kan een zakelijke deal zelfs in no-time verknallen, dit zei hij gisteren op een conferentie in Londen. Het advies van Sir Bob: “Don’t do e-mail.”

E-mails give a feeling of action, which is a mistake. E-mails get in the way of serious consideration of what you want to do.. E-mails are tying up people’s time and stopping genuine action. (BBCNews)

Terwijl op de WSIS wereldtop in Tunis waar men vergadert over de informatiemaatschappij nu juist benadrukt wordt dat Afrika ook moet gaan internetten en emailen? Als ze straks in Afrika email hebben, hoe komen ze dan nog ooit uit het slob, Sir Bob ?!

  1. 2

    Rise zou volgens Letterman ook niet aan internet doen.. ook een beetje loze kreet dat don’t do email, denkt hij echt dat mensen het gaan laten? Hij zou moeten zeggen: “Bull shit speeches about things that are pretty obvious are tying up people’s time and stopping genuine action” (NEXT!)

  2. 9

    Misschien is Bob wel zo’n typetje dat zich niet aan zijn woord houdt, en er dus de schurft aan heeft dat er zoiets als email bestaat waarin eea zwart op wit staat.
    Ik zou anders niet weten wat er mis mee is -afgezien van sommige geniepige bcc’s dan, maar die horen er bij.