Quote du Jour: de belangrijkste dreiging is Al Qa’ida!

Quote du Jour
“De belangrijkste dreiging is onverminderd afkomstig van islamistische terroristische groeperingen waaronder Al Qa’ida.”

Maxime Verhagen waarschuwt in een kamerbrief over de “buitenlandspolitieke aspecten van het internationaal terrorisme” voor Al Qa’ida. Onze minister van Buitenlandse Zaken weet het eindelijk zeker! Tijd om kranten te lezen had hij niet, hij zat teveel in het buitenland of lag languit te genieten van een welverdiende rust, maar dat geeft allemaal niet: de belangrijkste dreiging is Al Qa’ida! Nog een tweede citaat uit de brief dan maar: Nederland draagt ook bij aan het vergroten van de capaciteit van landen om, met het respect voor mensenrechten en werkend aan versterking van de rechtsstaat, de strijd tegen het terrorisme aan te gaan. U leest het goed: Nederland helpt een handje mee om mensenrechten te verdedigen en rechtsstaten te versterken! Driewerf hoera: een dikke veer voor de minister!

 1. 4

  Vanochtend op weg naar mijn werk Al-Qa’ida nog maar net kunnen ontwijken. Toegegeven ze kwamen van rechts, maar dat maakt het niet minder gevaarlijk.

 2. 15

  Genau @9. Maar als verre provinciaaltjes van het grote Amerika komt het grote nieuws hier stukken later aan. Voorlopig houden we ons bij de ontwikkelingen in 2005.

 3. 17

  Even langzaam: “U leest het goed: Nederland helpt een handje mee om mensenrechten te verdedigen en rechtsstaten te versterken!”

  Ohhhhhh…. nu snap ik het: Dáárom, wordt híér de rechtstaat dus afgebroken….

 4. 18

  Dat is echt kwetsend richting CDA, ongefundeerd en ook nodeloos @esgigt #17. Er was geen rechtsstaat met al die anarchie, begrijp je. De rechtsstaat wordt hier opgebouwd. Model “Terror State USA Wind Fall”.

 5. 19

  Beste m44 dus het type rechtstaat dat men ons hier gaat schenken is een groot Guantanamo Bay van Vaals tot Rodeschool…

 6. 20

  Guantanamo, daar denk je toch hele vrolijke zuidelijke stranden bij ? En Bay, dat is BAY WATCH !!! HEY!!! LA PAMELA !!! DA HOFF!!! Dat spoort dus echt wel met’n stapje buiten de trein, dat weet jij ook.

  Aan de andere zwarte kant, het is echt te maf wat die linkeballers voor een paniekzaaien. En zo voorspelbaar.