"Aanval op Iran: Juni 2005"

Noteert u even mee?Wapeninspecteur Scott Ritter heeft gisteren voor een volle zaal in Washington State voorspeld dat de Verenigde Staten in juni 2005 Iran zullen gaan bombarderen. De aanval zal gericht zijn op de nucleaire installaties, maar neo-conservatieven hopen dat het tevens een regime change katalyseert in deze perzische theocratie.

President George W. Bush has received and signed off on orders for an aerial attack on Iran planned for June 2005. This next phase of the war could be stopped, but Scott Ritter fears Iraq might be remembered as a rather small event preceding a much greater conflagration. (DailyKos)

 1. 1

  En daar moeten de theocraten in Iran van wakker liggen? Het betreft hier uitsluitend hardened underground targets als ik Jeffrey Lewis en FAS mag geloven. En daar kom je met conventionele explosieven niet goed bij, vraag dat maar aan Saddam.

 2. 5

  Ik denk dat Scott Ritter weet waarover hij praat.
  En de aanloop tot de aanval op Iran is nu bezig.
  Bush is niet voor niets in Europa. Zijn doel?
  Ons allen even masseren en kneden om die komende aanval ook, net zoals de aanval op Irak, te gaan zien in het licht van zijn heilige oorlog, hem opgelegd door God, om deze wereld te verlossen en tot een plaats van Christelijke vrede te maken.
  Maar.
  De God van Bush heet, wereld overheersing door de VS.
  Het uitverkoren volk. De uebermensch.
  Ooit eerder gehoord?
  1940-1945 misschien.

 3. 6

  Bush is koning van onze kutplaneet. Niets aan te doen. Neem het of slik het.

  Maar OT: EERST maar eens voor een regime change in Irak zorgen, zou ik welhaast willen toevoegen. Het verloopt allerminst soepel daar. De teller met gedode Yankees ratelt maar door. Okee, de verkiezingen zijn gehouden. En geboycot. Het gezeik aldaar zal nog wel even voortduren imho. Lijkt me sterk dat het almachtige Yankeeland de capaciteiten heeft om nog een oorlog te starten.

  Tuurlijk is Bush (vzmh) nu bezig met een enorme glijtour in Europa. Maar dat neemt niet weg dat Amerika zichzelf erg aan het verneuken is op dit moment.

  BTW @Terug: Refereren aan 40-45 is te makkelijk. En Bush’s God is de oliegod.

  Oh en BTW: “Op uitnodiging van SP-Kamerlid Harry van Bommel komt Scott Ritter, voormalig VN-wapeninspecteur in Irak, naar Nederland voor enkele spreekbeurten.”

  HAHAHAHA HARRYYYYYY!! HARRY VAN BOMMEL!!!!!!!
  De grote eikel Harry. Lekker bezig.
  http://www.indymedia.nl/nl/2003/04/11070.shtml

 4. 8

  @NoName: En de GBU37… Echter, geen van de huidige bunker busters gaat door een > 4 meter dik betonnen dak. Ik hoop niet dat ze de B61-7 mini-nuke hiervoor gaan gebruiken…

 5. 9

  Van mij mag Bush alle landen die geregeerd worden door de Islam in een Democratie omzetten.

  Ik denk dat we blij moeten zijn dat Amerika een wereldmacht is en niet een land als Iran.

 6. 10

  @Henk Wichard:

  Mijn Allah, wat een suggestieve onzin kraamt u uit. Niets wat u met argumenten kunt staven. Doorspoelen graag.

  (De plaat die u afspeelt, is grijsgedraaid, wist u dat?)