1. 3

  Dit soort zaken raken de PVV (nog) niet, electoraal gezien. De PVV-stemmer stemt op hun vanwege ‘Marokkanen’ en/of het zogenaamde anti-Haagse. Verder zal het ze verrotten wat de partijWilders vindt en doet, zolang ze dit imago maar hoog houden. Verwijten van opportunisme, hypocrisie en inconsequentie glijden van hun af als boter van een Tefal-pan.

 2. 4

  Dit vind ik wat overdreven. Het tegen-artikel is van juni en in het voor-artikel uit november staat meteen: “De PVV heeft zich laten overtuigen van het nut van marktwerking in de curatieve zorg.”

  Er is gewoon sprake van een verandering van mening, toevallig net na de verkiezingen. Aangezien het hier de PVV betreft en niet de PvdA, is het gebruik van de term “draaien” daarvoor overigens incorrect.

 3. 5

  Eerlijk gezegd, ze zijn eigenlijk redelijk consequent. In het “tegen” interview geeft Agema aan dat ze geen dogmatisch voor- of tegenstander is. Ze ziet wel problemen met meer marktwerking, bijvoorbeeld door de numerus fixus.

  In het “voor” artikel staat vervolgens dat ze akkoord gaat, onder voorwaarden, waaronder de numerus fixus.

  Ik begin bijna te denken dat ze een genuanceerd standpunt hebben… ;-)

 4. 7

  ‘In België is er geen numerus fixus en zijn artsen veel klantgerichter, omdat patiënten anders naar de concurrent gaan.’
  Ze zijn klantgerichter omdat de patiënt allerlei supplementen kan betalen aan de geneesheer. Goede marktwerking dus!

 5. 8

  Het enige dat ik lees is dat Fleur Agema zorgvuldig en realistisch naar de organisatie van de zorg in ons land kijkt. Haar doelen zijn ook duidelijk en in mijn ogen sympathiek. Kan de PVV-paniekknop weer even gereset worden wegens de gepresenteerde feiten?

 6. 9

  En om even verder te gaan: de kop van dit artikel valt in de Privé/Weekend/Party-categorie ‘Mishandelt Marco Borsato zijn Leontien?’ (antwoord: nee, winstbejag: maximaal)

 7. 10

  Helemaal eens met Prometeus. PVV aanhang is gefocust op het woord Marrokaan(tje) en een eigen soort van veiligheid. Verder zal het ze een rotzorg zijn wat er gebeurt.En Fleur is gewoon de goed ogende wederhelft van GW