1. 5

  En bij de eerste 30 op de lijst zijn nu nog maar vier vrouwen.

  Ik begrijp steeds beter waarom de PVV zo populair is bij SGP’ers. Hup jullie vrouwen, terug naar het aanrecht.

 2. 6

  @5 Ook grappig: het overgrote deel van de kandidaten heeft een achtergrond als ambtenaar, kunstenaar, lid van een subsidieclubje of komt uit het hulpverleningscircuit (=linkse hobbies?).

 3. 10

  @Larie Het kostte mij nog geen seconde om, net als u, ook aan het verleden van Aantjes te denken als lid van de waffen-SS. Nu ligt dat lidmaatschap iets genuanceerder dan het zo klinkt http://nl.wikipedia.org/wiki/Wim_Aantjes.

  Nietemin zijn het aantal incidenten met Nederlandse (kandidaat) parlementariers toch vrij laag. Als we kijken naar de PVV dan hebben we een kamerlid die toch wel ernstig verdacht werd van vrouwenmishandeling en zich bezig hield (houdt) met toch wel enge dierenactivisten (Graus), een ander die zijn handen niet thuis kan houden(Brinkman), een kandidaat die illegaal met een pistool rondloopt en nu weer een die mij toch wel erg op Winnie de Jong doet lijken.

  Een verdediging van bij andere partijen lopen er ook rare figuren rond is op zich wel juist, maar er lopen er wel heel veel rond bij extreem rechtse partijen. Wilders is terecht bang voor LPF toestanden.

 4. 11

  En dan checken we niet eens de CV’s.
  Dion Graus is in Heerlen van het Grotius College vertrokken zonder HAVO-diploma. Volgens http://www.parlement.nl heeft hij VWO.

  Niet pluis die PVV, de partij/beweging niet, de dictator niet en de kandidaten ook niet. En dat moet Nederland gaan regeren…. zucht.

 5. 12

  Maak U geen zorgen Irm..zullen nooit regeren. Het is mijn idee dat Wilders dat ook niet wil. Bij soort van 50/50 in de “kamer” als er gestemd moet worden de balans doorslaan, dat wil ie. Aan de zijlijn maar toch ook weer niet.

 6. 14

  @13 Tja, Germaanse SS dan.
  Ik schrijf nu juist Nu ligt dat lidmaatschap iets genuanceerder dan het zo klinkt, als reactie op Larie die het alleen over de ss heeft.