1. 1

  Die kerk heeft inderdaad schaamteloos de gelegenheid waargenomen. “O wat erg deze begrafenis, hier komt het door, laten we er iets aan doen. Penitenziagite.”

  Afgezien van de hoogte van de boete is dit dus geen onredelijke uitspraak. Als je met een groep wilt protesteren dan zoek je eerst toestemming voordat je de begrafenis uit van een omgekomen soldaat inpikt.

 2. 2

  Mja, voor zover ik begreep hebben ze de minimum vereiste afstand van de begrafenis in de gaten gehouden.

  Ik heb hier eens een documentaire over gezien, en het zijn echt vreselijke mensen, maar hun recht om te demonstreren is hetzelfde als dat van anderen. In dat opzicht lijkt me deze uitspraak dus slecht.

 3. 3

  Als er een wettelijke norm bestaat van 1000 yd/ft zou dat een enorme slordigheid van de rechtbank zijn @Arjan, op het criminele af. Voorlopig hou ik het bij een zorgvuldige uitspraak. Ondanks alles.

 4. 4

  Ik heb nooit echt begrepen waarom iemand die een ander mens kwetst het recht heeft om dat te doen.

  Overigens ik heb de reportage ook gezien en kon maar met moeite blijven kijken.