1. 4

  Vies ventje dat ook de werkwijze van de krant van zwakker Nederland over het interview met het jochie die het vliegtuigongeluk in Libië overleefde, bij P&W trachtte te verdedigen. Hij noemde de betreffende journaliste ‘integer’, maar komende uit de mond van dat heerschap is dat eerder een belediging dan een aanbeveling.

 2. 5

  Haha geweldig, eigenlijk moet je zijn kwakje uit zijn vullis graven en naar een lab sturen om te kijken of Jan wel helemaal gezond is en zijn DNA sequentie publiceren op internet, gewoon OMDAT HET KAN! De rechter beslist wel of het mag. Leve het neojournalisme! Power to PowNed!

 3. 6

  Lees ik het nu goed?

  Dreigt Jan Dijkgraaf ze nu kapot te schieten met “piefpafpoefmachines” als hij ze nog eens op zijn erf betrapt?

  Lekker integer mannetje, inderdaad.

  Mvgr – B

 4. 7

  Jan Dijkgraaf, als het de echte is, reageert met een bedreiging waar je volgens mij de bak in kunt draaien. Propria Cures kent vast wat juristen die uit kunnen vogelen of ze hem daarvoor kunnen aanpakken.

  Hetzijn trouwens wel rare types van PC. Wie wil er nou in de viezigheid van een smeerlap graaien???

 5. 8

  @7-Peter,
  Een IP-checkje kan wonderen doen…….

  Als het inderdaad de ‘echte’ Dijkgraaf is, dan is er inderdaad een schroefje los in ’s mans hoofd (niet dat we dat al niet vermoedden).

  Wie wil er in de viezigheid van een smeerlap graaien? Ben je wel eens bij een groot feest op een studentenvereniging geweest? Ontgroeningen meegemaakt? Dan is de vuilnisbak van Dijkgraaf een hemels paradijs :-)

 6. 10

  Ik betaal belasting voor de ophaal dienst. Ik zet de zak vuilnis buiten met de wetenschap dat de ophaal service langs komt op een zekre dag op een bepaald tijdstip. Dan is er toch sprake van een contract tussen twee partijen voor de uitwisseling van eigendommen. Er wordt gedaan alsof het niet illegaal door Dijkgraaf. En Pechtold is te zwak om aangifte te doen, misschien durft ie het na de verkiezingen, Pechtold’s knieen worden slap, geen goed teken voor een leider. Ik zou Dijkgraaf bij de eerste gelegenheid en public/op tv aan tafel een klap verkocht hebben, onder de woorden: laat de wet maar duidelijk maken of het strafbaar is. Als iemand aan je vrouw zit, ga je als echte kerel toch ook niet zoals Pechtold slap lopen doen met een technocratisch verweer.