1. 1

  Mission accomplished idd.

  Echt een enge club mensen. Toen in 1997, maar nu, gezien alle hoge posten die de heren bekleden, helemaal om wakker van te liggen… : (

 2. 5

  @Ouwe en RennieB hebben jullie niet iets gemist ? Ze zijn al vreselijk op hun retour hoor. Daarom staat dat berichtje hier ook.

 3. 6

  Ohw ja? Is dat zo? PNAC is op zijn retour idd. De mensen daar achter hebben nu wel de posities die een platform als PNAC overbodig maakt. PNAC was voornamelijk om het debat gedurende de verkiezigen van 2000 te beinvloeden. Een bodem te leggen zeg maar. Nu ze op die bodem een stevig fundament hebben staan en de posities (kijk maar eens wie getekend hebben en wat die mensen nu voor posten hebben) die noodzakelijk zijn om het project werkelijk uit te voeren.

 4. 7

  PNAC zelf is een beetje op z’n retour.
  Waar ze naar doelden ook enigsinds maar ze hebben eigenlijk bijna al hun doelen bereikt.

  Het boeltje dat ze in Irak na de jaren 80 hadden achtergelaten is opgekuisd. Hoessein is gemarginaliseerd en al zijn uitspraken over de smeerlapperij die states hem en Irak hebben aangedaan zullen dus worden weggelachen.

  Waar ze niet bereikt hebben wat ze willen is in Israël.
  Maar mss komt dat nog wel in orde. Want medunkt dat de laatste aanval op het strand door de Israëli’s erg hard lijkt op wat PNAC wou.

  Gevaarlijk groepje en zelfs als is PNAC zelf over z’n hoogtepunt. De jongens van dat clubje bekleden nu idd veel te belangrijke posten om te zeggen dat hun plannen gemarginaliseerd zijn.

 5. 8

  Ze zijn er volgens mij trouwens ook wel in geslaagd hun idee van een Amerikaanse werelddominantie te verspreiden want tegenwoordig zijn er documentaires die de VS nu vergelijken met Rome aan het begin van de jaartelling.