1. 1

  Och ja, hier worden de rechten van religieuze minderheden geofferd aan de hobbies van kattenvrouwtjes en verveelde Amsterdamse ‘intellectuelen’. Nederlanders zijn sowieso niet in staat om te oordelen over wat vrijheid betekent.

 2. 2

  Het stoppen van online poker is anders zeer belangrijk voor Harry Reid, Donald Trump en alle congresleden met een indianenreservaat in hun thuisdistrict.

 3. 3

  En jij bent te verblind door je obessieve fascinatie voor de VS om daarover objectief te redeneren. En bovendien ben je daardoor ook ontzettend vermoeiend. En voorspelbaar.

 4. 8

  Overigens las ik laatst op reddit wel een aardige: amerikaanse had last van een bepaald probleem (iets met ‘in bijna alle staten kan ik medisch beroep X uitoefenen met instrumenten Y, maar ik ben nu net verhuisd naar staat Z en daar staat expliciet in de wet dat instrumenten Y niet zijn toegestaan’), en haar gehaaide advocaat zei ‘duh, dan verander je de wet toch? Kost je $20K aan lobbykosten en dan ben je klaar’.

  Ook voor amerikanen is het een eye-opener dat elk beleid gewoon te koop is.

 5. 10

  Alles heeft z’n prijs, ook in texas ;-).

  Volgens mij heb je iets soortgelijks ook wel in nederland. Clubjes als de buma en de ‘veiligheidsindustrie’ kunnen dankzij de sloten geld die ze binnen weten te harken de nodige lobbyisten bekostigen, en al snel weten politici niet beter dan hun standpunt. Dat een clubje als Bits of Freedom zieltogend blijft zorgt er vervolgens voor dat ze te weinig weerwoord hebben.

  /misschien een idee om een internetvrijheidsbelasting op te leggen op iedere Gb die over het net gaat?