1. 1

  Ge-ni-aal. Vooral de ‘uitsmijter’: “Bent u bang voor Dhr. Jordania?” “Ja; ik kijk iedere ochtend onder m’n auto voor ik wegga.”

 2. 2

  Briljant!
  De Powned-knul (die door schijnt te moeten gaan voor journalist, is hier sprake van titel-inflatie?) wordt met zijn eigen bijdehante retoriek beantwoord. Jij irritant? Dan zul je irritante antwoorden krijgen ook.

  Deze man is een voorbeeld voor alle mensen die in de toekomst nog door de Rutgertjes zullen worden ondervraagd. Kan dit niet worden opgenomen in de mediatraining voor politici onder een apart hoofdstukje “Wat te doen als je een roze microfoon ziet”?

 3. 10

  @Carlos 12:35

  En wat dacht je van dat tweerichtingsverkeer ons-kent-ons geslijm met Mark Rutte.
  “Film ze !”.
  Ik heb geleerd om niet al te joviaal om te gaan met politici. Dat heeft mijn mentor er goed ingeramd.

 4. 11

  Het verbaast me inderdaad dat er nog geen amateur videografen zijn die een weekend lang heel treiterend tot fysiek in de nek gaan hangen van Powned medewerkers. Dat moet toch wel iemand invallen vroeg of laat? BNN misschien? Of VARA komieken? Iemand? Of zijn ze dan allemaal te bang zelf weer de lul te worden?

 5. 12

  Ted van Leeuwen weet als ex-journalist wel hoe hij met dit soort mannetjes om moet gaan.
  “beetje televisie kijken, koffie halen.. ja, gaat wel lekker zo”. En dan die verbijstering bij die Powned-jongen.

 6. 13

  Wat ook een beetje meespeelt is dat deze jongen een kind van zijn tijd is. De tijd van afzeik-tv. Maar soms krijg je een koekje van eigen deeg.
  Heb ik ook vaak genoeg gehad, dat ik mezelf voor lul zette met bijdehand gedoe en dat weer keihard terug kreeg.
  En wat rest is gewoon toegeven dat je een idioot was …

 7. 14

  Carlos, kun je eens informeren bij de jeugdafdeling van de VPRO of ze nog wat Marokaanse pubers hebben die een week lang Rutger irritant kunnen volgen, met een videocam en scooter, zo stereotype mogelijk natuurlijk. Wat een scoop en hoax tegelijkertijd. Grappig. Rutger ’s avonds in het cafe overvallen, of die krullebol met zijn oogzakken: Hey kaaskop zijn dit nou je vrinden he? Hier doe je het allemaal voor? En dan die Marokkanen allemaal een glaasje water bestellen. haha. Onder de naam van Sargasso dan he.

 8. 17

  Wie had gedacht dat Powned ooit nog eens amusement zou brengen. Ongetwijfeld niet van het type wat ze zelf in gedachten hadden, maar een kniesoor die daarop let…

 9. 19

  Rutger is best een goeie jongen en ik geloof niet dat hij van slag raakt bij hinderlijk gevolgd worden. Neemt niet weg dat ik wat hij nu maakt niet geweldig vind. Toch kun je veel van hem zeggen, maar een bangerik is hij niet. Als collega – heel lang geleden- is hij vaak genoeg voor me op de bres gesprongen. Bijvoorbeeld toen ik het aan de stok kreeg met die enge Joop van Tellingen.

 10. 22

  Vermakelijk natuurlijk hoe Pownews met zuigend populistisch toontje (ouwejongenskrentenbrood “Ah joh, kom op joh Hero joh” o.i.d.) politici en anderen tot spreken tracht te krijgen. Maar dat kunstje werkt toch maar even. V. Castricum krijgt van Brinkman al helemaal geen serieus antwoord meer. En dat glazig zwijgend die camera inkijken gaan ze natuurlijk ook niet meer doen. Neem toch aan dat mediatraining niet beperkt blijft tot eenmalige sessie 2 daagjes uitwaaien in Noordwijk o.i.d. Zag Wilders na een zitting van zijn rechtzaak ook al doorbenend antwoorden met een blik van “eigenlijk nu even niet”. Als ze op die manier doorgaan krijgen ze of niets of een staccato antwoord, als dat eenmaal een keer in zijn plooi valt. En waar zit je dan naar te kijken? Dennis de Pennis.

  Een Frans Bromet (dat tóóntje) of Barend & v.Dorp…die hadden het wel begrepen.

 11. 23

  “Spelers uit de fax halen”

  :”-)

  Ach, die arme jongen. Hij kreeg toch een beetje last van cognitieve dissonantie. Totaal geïndoctrineerd door de GS redactie en dan zo’n TD.

 12. 24

  Een diepe buiging voor Ted van Leeuwen.

  En wat laat die Powned knul zich kennen zeg.

  Laten we hopen op een defintieve eind van het trucje.

  Die Jan Roos is ook zo’n pathetische loser

 13. 25

  m.b.t. Jan Roos (of Dominique Weessie, of Rutger Castricum of Jojanneke van den Berge)

  Snap werkelijk niet waar volwassen mensen de zin vandaan halen om 5 dagen per week de puber uit te hangen

 14. 32

  Het zit hem in het woord ‘serieus’ he. Op het moment dat de geinterviewde het zich veroorlooft om zich even niet zo serieus te nemen, valt de knul om. En brengt hij uit: ‘ik stel toch een serieuze vraag!’

  prachtig, op muziek zetten, net als die fit van van gaal. en dank voor je olifantengeheugen carlos.

 15. 34

  Jammer van dat powned, dat moet natuurlijk pwned zijn. Verder vond ik het wel een heel goede LOL en helemaal terecht, GS neem je gewoon niet serieus. Behalve die Jojanneke(?) natuurlijk, die neem je wel serieus, lang en hard.

 16. 35

  Terwijl er notabene net nog een uit het raam zat te poepen….

  Want wat een ontboezeming Bismarck. En misschien dat als je hier via via op sargasso maar hardop verkering aan Jojanneke vraagt…je dat Eeuwige geluk zómaar in de schoot kan worden geworpen. O o o, je moet er niet aan denken, wat een bofkont. Of moet je daarvoor helemaal speciaal naar GS om het te vragen, want je durft het niet zelf hè…nee.

 17. 37

  Limburg. U kwam toch uit dat Limburg? Daar doen ze dat toch zo, daar zingen ze toch niet eerder als de kerk nog lang niet leeg was? Maar ik ben een soort van mensenmens he, verplaats me eerst in andersmans verdriet een soort Eeuwige tweede een Zoetemelk zeg maar…

  En als ze dan geen sjoege geven sla ik ze gewoon vol op de muil.

 18. 39

  Zag ik Rutger inderdaad smoezen met de EO vandaag over het Oh Oh Christenen? Dat was toch wel een grap met een dubbele bodem neem ik aan? Serieus meedoen als grap, de volgende dag al gecopieerd van Van Leeuwen door Rutger, een interne steek naar een braaf lulletje van een powned collega, zoiets als wat een sukkel was jij, maar dan niet geslaagd in de afronding.