1. 2

  Als hij zes maal in de borst wordt geschoten wat is er dan met de ander vier kogels gebeurd? Je hoort namelijk eerst vijf schoten van de politieagent die vooraan staat. Dan valt de dader achter de auto en dan hoor je opnieuw vijf schoten, ditmaal van de agent die iets verder naar achter staat. Op zo’n afstand mag je toch verwachten dat ze hem wel alle tien keer raken en niet nog is 4x missen.

 2. 5

  Suicide-by-cop. Het slachtoffer draait zich met een ijshouweel in zijn handen met een slaande/dreigende beweging om naar schietklaar staande agenten. Ik vermoed dat hij die confrontatie opzocht. Wat niet wegneemt dat die zwaar buitenproportioneel eindigt.

 3. 6

  Als ik me niet vergis is dit precies zo’n situatie waar ze oorspronkelijk tasers voor hebben toegestaan bij de politie. Helaas worden die juist niet bij deze situatie gebruikt, maar bijvoorbeeld als iemand niet snel genoeg instructies van meneer agent opvolgt na een verkeersovertreding.

 4. 7

  Mag toch wel stellen dat er hier sprake is van overkill,nu zijn het al meestal niet de meest verlichte personen die bij de politie werken maar hier lijken wel huurlingen van Halliburton aan het werk.

 5. 8

  volgens mij hoor ik de lui zeggen dat hij in his face getaserd is. hij lijkt ook de taserdingetjes van zijn gezicht te trekken vlak voor hij zich omdraait richting de agent

 6. 9

  De Amerikanen zijn onze beste vrienden.
  Dit filmpje is in scene gezet en gefilmd in een replica van een amerikaans stadje om Amerika in een kwaad daglicht te stellen.
  Trap er niet in!

 7. 10

  Ik lees nu ook dat ze de taser gebruikt hebben. Dan moeten ze er toch echt verkeerd mee getasert hebben, want als je goed tasert, ligt iedereen om. Dat vormt overigens wel een verklaring voor de 10 schoten (en 4 missers van zo dichtbij): De betreffende agenten waren simpelweg incompetent.

 8. 14

  De TV beelden zijn eh, nog raarder…

  “Not exactly optimal, but at this point, they did what they had to do,” said Lt. Eddie Hernandez of the L.A. County Sheriff’s Department”

  Eh, herdershond loslaten, op benen schieten, WTF.

  En dan het eind,

  “A stray bullet flew into a Tommy’s restaurant sign. There was a woman standing underneath the sign, and some of the debris fell on her head. She was taken to a local hospital with minor abrasions, but was expected to be OK.”

  Gelukkig, zo hoef je niet te veel te denken aan de executie die je zojuist hebt ge-zien/hoort.