1. 2

  @HansR: Dat artikel was per ongeluk begin september al gepubliceerd online. Maar dat was een vergissing. Dus toen weer teruggetrokken. Stond vandaag in de krant dus nu ook weer online. Jawel, met een verkiezing.

  Krijg je poll-rsi?

 2. 9

  Zeg Steeph,

  Niet om het één of ander, maar a) het is bij de rest maar de vraag wat ze wel of niet alles zelf doen (ik noem Balkenende, wilders, bos, rutte, en in algemene zin wordt er van alles door anderen voor politici gedaan b) in hoeverre iemand wel of niet betrokken is bij zijn weblog, Marijnissen is er intensief mee bezig, en plaats niet enkel blogs maar ook podcast en filmpjes met zichzelf in de hoofd of bijrol en dat met dagelijkse snelheid c) en in hoeverre iemand zelf plaatst en redigeert als hij al dan niet een tip aangereikt krijgt, wat dus bij Marijnissen het geval is, zoals hij zelf ook aangeeft.

  En dat iemand al zoveel prijzen heeft gewonnen heeft dan waarschijnlijk inderdaad te maken met het feit dat hij het dus gewoon goed doet.

 3. 10

  @Bart: Weet ik weet ik. Maar Jan heeft wel een stevig stuk ondersteuning daarvoor. En er zitten in die lijst een paar bloggers/politici die het toch echt helemaal zelf doen en dan ook nog eens niet onaardig.
  En het blijft een sappig discussiepunt of je een weblog onder een persoonsnaam deels kunt laten vullen door mensen met een andere naam maar dit niet expliciet vermeldt per stukje.