1. 4

  UH.
  Nou het is totale politiek natuurlijk, voor de dagelijkse Homeland UN bashing. Dat de VN een stuk meer nuttige dingen zou kunnen doen als de VS zijn achterstallige betalingen eens in zou lossen ja dat wordt er niet bij gezegd.

  Voor de rest, voor iedereen die het woord human dignity in de mond en bovendien nog serieus neemt. En dat vrouwen gelijk zouden moeten zijn, jezus mina ik doe wel voor heel Sargasso de afwas in ruil voor eeuwige wereldvrede, waar ligt de prioriteit hier.

  Maar in een ding heeft ie toch gelijk, de meeste resoluties zijn behoorlijk zinloos. Jammer dat ‘ie dat nu moet misbruiken voor politieke doeleinden.

 2. 5

  Hmm daar stond nog voor iedereen die human dignity serieus neemt een nekschot, al bedacht ik mij daarna iets creatievers en minder dramatisch dat ik nu weer vergeten ben.
  En dat laatste stukje klinkt nogal warrig maar dat slaat erop dat die man in de video er een groot drama van maakt dat er niets bereikt is voor de gelijkheid van vrouwen omdat de AV niks anders doet dan resoluties over Israel aannemen. Wat is erger, vrede in Palestina of de afwas doen. Vrouwenrechten is zo’n BS heet dat tegenwoordig dacht ik. En dat t niks heeft opgeleverd is ook niet helemaal waar. De SGP mag geen subsidie krijgen igv het “Verdrag dat alle discriminatie van vrouwen moet elimineren”
  Nu ja kul dus, goed dat t niet serieus genomen wordt

 3. 12

  Het was vooral een politiek betoog. Je vraagt je af hoe de Israelische lobby daar zomaar terecht komt. Natuurlijk koren op de molen van de huidige VS-regering (is dit niet de commissie waar de VS uitgegooid is?) en daarom krijgt het zo veel aandacht.

 4. 13

  HUuu ja ik dacht dat ik dat ook zei. Het is een totaal politiek betoog. Met als doel de VN te bashen ten bate van de eigen overheid. En daarvoor komt die gast met een hoop human dignity op de proppen. Da’s lekker populair.

  Want die man in het filmpje vindt vrouwenrechten belangrijker dan resoluties van de Algemene Vergadering over Israel en spreekt er schande van dat er op het gebied van vrouwenrechten nog niets bereiktis.

  Dat is BullShit, want ten eerste is er wel een hoopbereikt in de VN wbt vrouwenrechten, onder andere het vrouwenverdrag, meer dan dat kun je niet doen.
  ten tweede zijn resoluties tegen Israel helemaal niet onterecht, er zijn maar twee landen die die resoluties nooit aannemen, dat zijn Israel en de VS.
  ten derde is de algehele stabiliteit in de wereld (waar het dus om gaat op het moment dat je resoluties over Israel aanneemt) een stuk belangrijker dan of vrouwen de huishoudelijke taken gelijkelijk hebben weten te verdelen.
  en ten vierde is “human dignity” sowieso gelul van de bovenste plank. Volkomen inhoudsloos begrip. En bovendien getuige van een universalistische ethiek die maar door zeer weinig mensen gedragen wordt.

  @Daan, Misschien moet je gewoon het filmpje zien en snap je het dan. En anders moet je gewoon even specifiek zeggen wat je nou niet snapt want zo onnavolgbaar is t nou ook allemaal niet.

 5. 14

  @zazkia: dat met die vrouwenrechten komt volgens mij toch niet zozeer uit die specifieke commissie voor de mensenrechten.
  Wilde ook niet de hele VN aanklagen. Alleen dit instituut is wel een beetje raar. Als ondertitel had ik eerst “pot verwijt ketel dat die zwart ziet” willen gebruiken.

 6. 15

  Ja da’s wel een grappige, terechte ondertitel. Dat met die vrouwenrechten, ik kwam erop dat die man daarmee kwam.

  “faced with torture, persecution an violence against women, what has this council pronounced?What has it decided? Nothing! Its response has been silence, its response has been indifference. Its response had been criminal. One might say in the words of Harry Truman that this has become a do-nothing, good-for-nothing council. But that would be inaccurate. This council has after all done something. It has enacted one Resolution after another, condemning one single state.”

  Wat vind je zelf dan “een beetje raar” van de Human Rights Council? Die is nog gloednieuw.
  De problemen met zijn rechtsvoorganger de HR Commission zijn vreselijk aangedikt, onder andere door zulk soort lui. Waarom zou libie niet in de HRcommissie mogen zitten? Waarom mag je niet anders denken over vrouwenrechten?
  Het is typisch voor universalisme, waar menselijke waardigheid een uiting van is, dat er helemaal geen ruimte is voor diezelfde menselijke waardigheid ten opzichte van die mensen die je “universalistische” normen en warden niet delen.De halve wereldbevolking vindt dat vrouwen en mannen niet gelijk zijn, waarom zou dat niet rechtvaardig mogen worden afgespiegeld in de Commission. Als je niet met zulke mensen erover praat, maar ze alleen boycot, raken ze niet overtuigd van je punt. Het enige dat zulk soort lui kunnen is hun kont tegen de krib gooien. Deel-mijn-universele-normen-en-waarden-of-zak-de-plomp-in.
  Dat stinkt.

 7. 17

  Zag 1 dezer dagen een docu over vrouwenrechten in Israel. Religieuze rechtbanken, zogenaamd diepgelovige mannen die samenwoonden met andere dan hun eigen vrouw en rechtsers die nog niet eens een scheiding wilden voltrekken. Dan zijn pot en ketel wel heel snel gevonden.

Pijnlijk

Zanger Xander de Buisonjé vorige week in de Varagids: ‘Ik geef meer dan ik neem’. Zo gaat hij bijvoorbeeld geregeld op bezoek op de afdeling voor terminale kankerpatiëntjes in het St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

Een briefschrijfster deze week: ‘Ik werk op de afdeling in kwestie, kinderoncologie (helemaal niet alleen voor terminale kankerpatiëntjes; kinderen met kanker worden ook wel eens beter!). Xander is hier inderdaad een keer geweest, één keer.’

Maandenlang hadden de kindertjes er naar uitgekeken. Eindelijk brak de dag aan, en…. Xander belde op het laatste moment af. Dag! Een tijdje later is hij alsnog een eventjes langs geweest. Eén keer.

 1. 18

  Ik vind hem op zich wel een aardige gast, maar hij lult me net een beetje te glad.

  En zijn muziek daar deugt natuurlijk ook niet :)

 2. 19

  hallo!!! die hond neukt wel ff een ander wijf als z’n eigen vriendin zwanger is.

  hoezo “aardige gast”?

  een talentloze kakkerlak is het

 3. 20

  nou nou… talentloze kakkerlak! hij assisteert die blauwe leeuw anders aardig op TV.

  Neeeeeee,
  Ik neem het allemaal terug…
  wat een droplul.

  Mental note: ik moet stoppen met het Becommentariëren van weblogs als ik snachts uit het café kom.

 4. 21

  nou nou… talentloze kakkerlak! hij assisteert die blauwe leeuw anders aardig op TV.

  Neeeeeee,
  Ik neem het allemaal terug…
  wat een droplul.

  Mental note: ik moet stoppen met het Becommentariëren van weblogs als ik snachts uit het café kom.

 5. 23

  Tis een griezel, een gladjakker & een vieze vreemdganger (volgens mij heeft hij niet 1, maar meerdere andere vrouwen gepenetreerd terwijl zijn eigen vriendin zwanger was).

 6. 26

  Men kan tot korte tijd voor de geboorte van het kind naar hartelust den zwangere vrouw penetreren. Geleuter van een dronken aardbei dusch, heerschap Toinerz

 7. 29

  Heerschap Toinerz, ik weet niet wat voor zwangere vrouwen u penetreert, maar mij is dit gegeven niet bekend. U lijkt mij een beetje zot in den bovenkamer, maar dat is een persoonlijke constatering mijnerzijds.

 8. 31

  U denkt toch serieus niet dat ik aan ene plasunit van ene zwangere vrouw ga snuffelen? Misschien zijn er hier meer heren die van dit verschijnsel afweten (de heer Carlos was kortgeleden bijvoorbeeld nog in het bezit van een zwangere vrouw, misschien dat hij uitsluitsel kan geven ….).

 9. 34

  Ik neuk bij voorkeur zwangere vrouwen.
  Mijn neus zit permanent verstopt, maar volgens mij stinken ze niet hoor.

  Ik denk dat Xander eerder een beetje afknapte op die Uzi imitaties. Of je moet natuurlijk een hentai lover zijn…?!

 10. 39

  He er wordt hier gepraat over neuken en het betasten van een plas-unit van een vrouw. Eindelijk zijn we dus weer on-topic. Mijn lul staat op springen, overigens. Het moet er nu uit!

 11. 41

  Overigens, toinerz heeft waarschijnlijk sex gehad tijdens de geboorte. Hij had toen waarschijnlijk moederkoek aan zijn leuter geregen.

 12. 43

  He Horsie! Zo ken ik je weer. Zwangere vrouwen aan je spies rijgen tijdens de geboorte, da’s jou wel toevertrouwd!

  Weet je….volgens mij BEN JIJ XANDER en log je onder een schuilnaam! Ik wil je even zeggen dat je je geen zorgen moet maken over dat concert dat afgelast is wegens gebrek aan belangstelling: dat is Andre Hazes ook overkomen in Spanje en kijk nu eens hoe goed het weer met hem gaat; twee avonden achter elkaar de Amsterdam Arena vol!!

 13. 44

  Ik hou van orgies na afloop van mijn optreden. Laatst hebben we Jacobine in een hinderlaag genomen. Tot de huig, toen kwam alle opgekropte geilheid van de afgelopen 15 jaar eruit. Toen liet ze een scheet, bah, man.

 14. 46

  Hey!!

  Wat nou? Er is nx mis met Xander!
  Na dat alles probeert hij het ten minste nog! en als jullie het niet mooi vinden moeten jullie er maar niet naar luisteren!