1. 6

  Ja, de rooie draad is er bovenin, toch gemist dit keer. Ik had die als weerbarstige stenen natuur gezien, met de vertoning in een irreële toneelgrot van Plato.

 2. 8

  Even hoor, maar worden er gewoon als je even niet kijkt dingen bíj geschilderd of zo als je even niet kijkt? Jawel ben toch niet achterlijk laat staan blind! D’r is wat bij gekladderd!! Bah wat stiekem! Die plaat van die vent in blauw waar zogenaamd op geschoten moet worden?..is er opeens bij geschilderd! Stond niét op het origineel. Die hing er gisteren nog niet! O…maar wacht even…zoontje mag natuurlijk nadat pappie het heeft voorgedaan en is uitgeknald zelf óók even knallen? Dus ik teken er gewoon nóg een doelwit bij zodat dát duidelijk is. Jawel! Dat het duidelijk is dat dat ventje daarna óók mag knallen. Bwaargh! Nee nóu begrijp ik hem.

  Dat ontbrak er nog maar aan!
  Ga ik het ook doen…vieze dingen erbij…

  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/2749103649.jpg[/img]

  ”Héééj…d’r zit ineens vogelpoep op je neus. Komt dát opeens vandaan gek hè? Ja hoor ik zie het toch écht kijk zelf maar d’r zit zomaar een héle vette klodder vogelpoep op je neus. Bah…ga maar gauw afvegen gauwgauw viespeuk!”

 3. 9

  Hah! Yevgeny Podorkin ontdekt hier meteen een nieuwe artistieke kunstvorm zowaar!
  Crachàt is scenariotekenaar ipv scenarioschrijver.
  Kom maar op, YP, we gaan carri`re maken: jouw fantasie met deze nieuwe techniek, en we zien wel waar we uitkomen.
  Overigens, ik trek vandaag (eindelijk) op pad om wat onderdelen voor de Actie/Reactie te kopen :-)

 4. 10

  Inderdaad crachat…internetkunstwerk a la actie/ reactie..en iedereen sleutelt een steentje bij..

  Zoals een verhaal lezen..”Jaap gaat uit vissen”…ik noem maar een simpelton. Na 100 keer uit blote hoofd doorvertellen aan buurman/ vrouw is Jaap op het eind óf een milieuactivist die vissersboten ramt…óf een getatoueerde fishermansfriend die op de woeste IJszee op krab in een week tijd zijn zakken voor een jaar vult…

  Zoiets…