1. 2

  “He shocked Canadians by claiming having seen a UFO”. Dat zijn weer uitermate vreemde reacties. Er zijn zat UFO’s, lichtverschijnselen, bolbliksems, visioenen, hallucinaties, enz. Of het is mediablaat natuurlijk.

 2. 3

  Tsjah daar heeft hij op zich wel een goed punt. Niet zozeer over het hebben van “alien technology” maar meer dat er misschien inderdaad overheden of instanties zijn die bepaalde kennis achterhouden die gebruikt zou kunnen worden om de opwarming van de aarde tegen te gaan, of in ieder geval, om onze uitstoot van kwalijke gassen te verminderen.

  Als over 40 jaar blijkt dat een land bepaalde technologie achterhield om een tactisch voordeel te houden/halen maar dat die technologie had kunnen bijdragen aan het verhelpen van de mileuvervuiling kan ik me voorstellen dat dit niet al te goed over zal komen bij de rest van de wereld.

 3. 4

  Als er al op dit terrein kennis wordt achtergehouden, wordt dat eerder door energiebedrijven gedaan dan door overheden, lijkt me. Zij hebben daar meer belang bij. Overheden vinden altijd wel weer manieren om de burgers te belasten; als niet op energie, dan wel weer ergens anders op. Energiebedrijven hebben baat bij zo veel mogelijk afzet en winst; ze moeten de aandeelhouders tevreden houden. Voor je het weet roepen ze om het opsplitsen van je bedrijf!

  ~ GBA.

 4. 8

  Zo zie je maar, mensen slaan weer helemaal door naar de andere kant ;) Waarom kan men niet wat gemoedelijker en pragmatischer zijn ?