1. 1

  Damn die Card, als ik leer dat iemand mormoon is verlies ik dus op dat moment ieder respect dat ik voor die persoon had. Op zo’n moment lazert een Card bij mij dus ver naar beneden. Wat een droeftoeter. Gelukkig heb ik zijn boeken bij de bieb geleend!

  Mooie rant trouwens.

 2. 2

  Doe mij David Brin dan maar. Die is in zijn vrije tijd schuimbekkende libertijn.

  Hij heeft trouwen ook een hele interessante analyse van het privacyvraagstuk, zijn tijd ver vooruit, maar je verwacht niet minder van sciencefiction schrijvers natuurlijk.

 3. 7

  Okee, maar op zn wiki staat:
  Heinlein grew up in the era of racial segregation in the United States and wrote some of his most influential fiction at the height of the US civil rights movement. His early juveniles were very much ahead of their time both in their explicit rejection of racism and in their inclusion of non-white protagonists — in the context of science fiction before the 1960s, the mere existence of dark-skinned characters was a remarkable novelty, with green occurring more often than brown.