1. 3

  De hoge kosten van de rechtszaak die premier Jan Peter Balkenende (CDA) tegen Opinio heeft aangespannen zouden niets te maken hebben met de stopzetting van de fincanciering.

  Dat gelooft dus niemand. On the other hand, hebben ze die gratis media-aandacht ook in het geheel niet te gelde weten te maken.

 2. 7

  @ MMaas

  Bent u die journalist die op radio 1 gisteren de volgende gevleugelde woorden sprak tijdens uw “undercover reportage in birma”?

  “3 uur zit ik al verscholen in deze vrachtwagen! 3 uur ! (…) achter in deze vrachtwagen van Anne Frank!”

 3. 9

  Opinio stopt omdat ze de preregistratie van hun belangrijkste bestanddeel, vitriool, niet langer kunnen bekostigen, jammer hoor.

  die europese regelneven toch, het zou verboden moeten worden, en moslims, die ook, en Jaffe Vink, die ook, oh, nu ga ik ergens, wacht, ik krijg een telefoontje van Price Waterhouse Cooper, momentje…….

 4. 10

  ik was niet helemaal connected in my thinking, zoiets zeiden ze, maar dat Ome Jaffe Vink zijn preregistratie nog niet op orde had was echt schokkend, zeiden ze, want je kunt terreur, wacht de telefoon gaat alweer, het is PWC weer, momentje aub……want die chemisch middelen zijn eng hoor, momentje, de conference call komt binnen…..

 5. 11

  @ henrik

  hahaha

  heb tijdens het luisteren van de radio, onder douche, ook al dergelijke dingen ten hemel geschreid bij het horen van die reclame…

 6. 12

  ja daar ben ik weer, Ome Jaffe Vink was ook aan het apparaat, die preregistratie zit hen dwars, maar ronduit woedend was hij over het feit dat het sluiten van de tent hem afhield van zijn bezoek aan de AIPAC conferentie, hinderlijk toch, die zakelijkheden, net als je lekker los kunt en fulumineren jegens alles wat niet-joods of christelijk-gelieerd is, wacht, nu krijg ik alweer telefoon, verdorie, alweer PWC, ze zullen toch geen chemische toestanden,ojee, mijn vergeten DOKA-opleidingsspllen op Markplaats, dat is het, momentje……….

 7. 13

  @Plofkip: Nee, mijn bijna-naamgenoot neemt de achterbak van vrachtwagens voor zijn rekening. Je moet het maar wel even doen trouwens. Een paar jaar geleden doorkruisde hij Kosovo met een patrouille van het Kosovaarse bevrijdingsleger UCK. Vonnik ook best knap.
  Het schijnt trouwens ook dat de grenscontrole in Birma zo streng is doordat het regime zijn pre-registratie niet op orde heeft. Is daar onlangs ook door PWC voor op de vingers getikt.