1. 4

    Pamela is van 67 en Sarah van 64 ! Moet ik mijn keuze nog toelichten?

    Nu we het toch over vrouwen hebben: Cindy (van 54) vergezelde John en Barack op ground zero gisteren. Op een bepaald moment op een wandeling op een lange laan met vlaggen ofzo had ik het idee dat Cindy speciaal mee was om John te ondersteunen.

  2. 5

    De vraag is natuurlijk of dit McCain nou benadeelt of eerder bevoordeelt. Menig diepreligieus die het niet over zijn hart kan krijgen om die goddeloze McCain te stemmen en op zich wat ziet in die toch wel erg reli Obama zal niet bepaald overgehaald worden door de endorsement van zo’n slet die jarenlang halfnaakt over de TV rende.

  3. 7

    @6: naja dat vind ik dan toch wat overdreven gesteld. Of anders snap ik niets van het beleid omtrent de uitzendtijden van Baywatch destijds.

  4. 8

    Beste B., ik vind toch dat je een onderscheid moet maken tussen playboy Pam en haar karakter in Baywatch. Zij speelde een heel lief meisje en heeft duizenden mannen en vrouwen van de verdrinkingsdood gered.

  5. 10

    @8: Ik verplaatste me in #5 even in de persoon van een gemiddelde inwoner van de potentiële swingstaat Utah, die allicht zo denkt over Baywatch.

  6. 11

    yeah sargosso, we take the opinion of a vitoria bc canadian very serious….what else..you gonna put lindsay lohan’s 5 cents up here too? journalism at it’s finest.