1. 4

  Dit berichtje mag ik wel relateren aan het postje op Sargasso van 6 weken terug met de poll: hoe zit het met de groeiende invloed van de blogs ? Velen zagen ruime groei in het verschiet. @Carlos, wordt o.a. mijn minderheidsskepsis nu als komkommernieuws neergezet ? Ik vraag het maar even….

 2. 6

  Dat zal me werkelijk worst zijn @MP. Sargasso is een apart soort stamkroeg voor mij en voor anderen. Wat die horecaonderwereld intern aan humbug en wie-heeft-de-grootste-praatjes verzint, boeit me totaal niet. Waarom vind jij dat interessant ?

 3. 15

  Oke mesc, ik ben nu wat meer uitgeslapen, maar nog wel slaap in de ogen met zakjes eronder.

  Het was slechts een hersenspinsel.

  Wat ik bedoel met dynamiek is dat er in het begin veel vraag was naar andere info, breder, objectiever, subjectiever, gek enz. Dat werd geleverd door weblogs. Of de vraag vermindert nu wat of het aanbod had een overshoot en er is nu een soort van uitsortering gaande(?).

  In het begin was de gevestigde orde nogal beducht voor weblogs, ze zouden de traditionele media bedreigen. Mocht de gevestigde orde ‘verzaken’ in de toekomst dan kunnen weblogs daar weer elk moment aanzwellen. Zolang het (nog) niet onder controle van de overheid is, heeft het een anarchistisch element in zich.

  Ik kom hier om dezelfde redenen als jij denk ik.

 4. 16

  Op http://www.sync.nl heb ik de volgende reactie gegeven:
  Er zal voorlopig nog wel een ‘blogger base’ blijven bestaan van mensen die kakelen over hun dagelijks leven.
  Maar de iets meer IT-literate bloggers zijn nu al aan het verschuiven naar vormen die gebaseerd zijn op hun eigen sociale netwerk. Kleine blurbs voor vrienden, gecombineerd met foto’s, muziek en linktips voor het privé-domein en community-gebaseerde sites (zoals Sync?) voor meer inhoudelijke stukken.