1. 2

  Dat zou wel een foute actie zijn. Op zijn zachtst erg partijdig. Stel je voor de Spanjaarden krijgen meer handtekeningen bijeen en de twitters worden zondag rood-geel-rood. De verontwaardiging zou niet te meten zijn.

  PS. Ik zou ook geen Spaanse vlag durven ophangen voor mijn huis. Gegarandeerd dat er ramen zouden sneuvelen en/of de vlag verbrand wordt.

 2. 4

  @bismarck: dat zou Twitter kunnen oplossen door iets vergelijkbaars te doen voor de hashtags #ESP en #LaRoja (naar ik meen de bijnaam van de Spanjolen). Vergelijkbaar met de Lakers en Celtics badges op foursquare voor de NBA finals. Een shout Go Lakers leverde een Lakers badge op, zoals een Go Celtics een Celtics badge opleverde.
  Bovendien: onpartijdig op zondag? Who cares ;) Zolang er geen ruiten sneuvelen of gewonden vallen, kan partijdigheid me niet zoveel schelen dit keer.

 3. 11

  Arjan T: Stelletje oude mannen. Beetje massahysterie mag best af en toe.

  Nee, massahysterie is eng. Niets is lelijker dan mensen die meelopen in een kudde.

 4. 12

  @Olav: er is meelopen in een kudde en met veel iets heel mooi vinden. Ik begrijp dat jij alles anders doet dan anderen, gewoon omdat het anders eng wordt?

 5. 13

  Massahysterie is gevaarlijk, ook een beetje af en toe. Verder leidt het zelden tot iets goeds. Lijkt me dus veel mis mee.

 6. 14

  Dit is een vorm van massahysterie waarbij ik me er niet zo druk om kan maken dat er zoveel mensen aan meedoen. Al verbaas ik me wel iedere keer weer.

 7. 18

  Wat is nu erger, de massahysterie rond Oranje of de massahysterie rond dat veredelde slowchat systeem genaamd Twitter?

  Lekker belangrijk (beide).

 8. 19

  Arjan T: er is meelopen in een kudde en met veel iets heel mooi vinden.

  Zeker, en het laatste daar is ook niets op tegen. Maar de oranjehysterie hoort beslist tot de eerste categorie.

  Op zo’n Museumplein voor een reuzescherm wat met bier gooien en kinderen maken met wildvreemden als er toevallig een doelpunt valt heeft natuurlijk niets met liefde voor voetbal te maken. Dat is toch niet zo moeilijk in te zien?

  Arjan T: Ik begrijp dat jij alles anders doet dan anderen, gewoon omdat het anders eng wordt?

  Ik ga in elk geval zeker niet op zo’n plein staan, blijf daar ver vandaan. En dat getwitter is inderdaad ook mijn hobby niet. Ik ben niet zo’n sociaal verslaafde.