1. 2

  Ik ben sowieso niet ingeburgerd en zal me daar altijd tegen blijven verzetten. Los daarvan werkt die website bij mij niet, delen van de tekst vallen weg. O.a. de antwoorden waarop je schijnbaar zou moeten klikken. Zal wel weer alleen voor Windows geschikt zijn…

 2. 3

  Inderdaad. MSIE-only dus Windows-only. Min 10 punten voor GL. Ook min 10 punten voor het aanbellen bij NEE NEE stickerbrievenbussen om toch hun folders te kunnen slijten. Wel weer plus 10 punten voor de leuke folderdame;-)

 3. 5

  Leuk idee, waardeloze implementatie.

  Dit is de allereerste website die totaal niet werkt op mijn Ubuntu-Linux computer, niet met Firefox, niet met Opera, niet met Chrome.

 4. 6

  niet? Das kut, ik ga volgende maand over, maar houdt wel windowscomputer ernaast, juist voor zulke grapjes.
  De site deed trouwens ook moeilijk totdat ik via No-Script vrijgaf.

 5. 7

  Ubuntu gebruik ik sinds juli vorig jaar, als enige OS op mijn PC. Maar dit is dus echt de allereerste site die ik niet kan gebruiken, met welke browser dan ook. Een beetje een erge -1 voor de partij waar ik lid van ben…

 6. 8

  Hier Mac OS X, Ubuntu en Suse en bij alledrie geen enkel probleem met het bekijken van de site.
  De vragen zijn dan wel van debiel niveau (als dit betekent dat je ingeburgerd bent, dan ben ik, geboren en getogen Nederlander, dat allesbehalve blijkbaar).

 7. 11

  Ik ben geen ingeburgerde Hagenaar, maar aangezien ik in Nijmegen woon komt dat niet als een totale schok.

  Overigens laat de reactie van de PVV wel weer zien hoe de PVV denkt over vrijheid. De vrijheid om net te doen en denken als de PVV. Geen vrijheid om daar vanaf te wijken.

  Best een leuke test. Jammer dat de uitvoering van de site niet goed is. In mijn firefox stonden bij een aantal vragen de laatste regels van de vraag verstopt onder de antwoorden.

 8. 12

  Met Safari dpet ie het prima.

  Idiote reactie van de Mos. Lijkt mij dat vragen waar de naam Schilderswijk vandaan komt, de naam van het Stadhuis, waar de Joodse begraafplaats is, waar Parkpop plaatsvindt of wat ADO bij goed antwoord blijk geven van enige betrokkenheid bij je leefomgeving. Dat ik vind ik wel een teken van inburgering.

  Bovendien, het is niet in het Arabisch :-) maar gewoon in het Nederlands, dus waar zeikt die man over??