1. 1

  kunnen ze ook ff een onderzoek doen naar de de banden met de vvd? 90% van de zendtijd van wnl en poepnet valt onder de zendtijd voor politieke partijen

 2. 4

  Die dikke TMG- vinger in de pap was voor de oprichting/ toekenning zendmachtiging al min-of-meer bekend. Althans, de twijfel was er al. Het zal de enige tactiek zijn om je aartsvijanden dood te knuppelen…

 3. 5

  Beginnen klachten richting het commisariaat toch vruchten af te werpen. Zo kwam ik er net achter dat ik een login heb op powned.tv, dezelfde gegevens als ik op gs gebruik blijken ook op powned.tv te werken en dezelfde username wordt dan getoond. Dat SN en GS dezelfde userbase hebben, dat kan nog. Beiden komen er rond voor uit TMG-onderdelen te zijn, powned.tv echter zou een losstaande organisatie moeten zijn.

  Ben heel benieuwd hoe het deze omroepen de komende jaren afgaat, hoeveel leden ze denken te hebben na de 4 jaar en of “wij” met zijn allen hard kunnen lachen over het feit dat llink toch meer leden had op het moment dat de rechtse hetze het lukte om llink eruit te knikkeren.

 4. 6

  LLiNK is door vriendjespolitiek binnen de CmvM & TGM weggewerkt met de valse smoes dat ze niet onderscheidend genoeg waren in hun TV- en radioaanbod. Zou me niets verbazen als CmvM aan WNL & Powned slechts een tikje op de vingers kijken.