Ode aan de authenticitiet

authentiekGoedemiddag deze middag… hier uw gemarginaliseerde margeblogger Drs Boobelino de Soto! “Gelinkt worden op De Joop zou de authenticiteit van Sargasso aantasten?” Het moet toch niet veel gekker worden met al die opinies?!

Al jaren blog ik: uw eigenste drs hier als margeblogger op het authentiekste blog van Nederland. Tussen authentieke grootheden als Steeph en Carlos, maar ook sinds enkele maanden samen met de authentieke persoonlijkheden Thomas van Aalten van watkostdepvv, Perik uitvinder van de “vier kleuren perforator” en Nick Ottens die -op het doorgaans voor links versleten Sargasso- laat zien dat je hier heus wel een authentiek conservatief-liberaal geluid kan laten horen. Sargasso beschikt over een vaste kern van authentieke blogveteranen die de oerknal nog hebben meegemaakt, ik noem: El El, Crachàt, Mark, MMaas en Grobbo. Sargasso is de Web 2.0 ontmaagding geweest voor een keur aan authentieke opiniemakers: Arend Jan van Boekestijn, Felix Rottenberg, Mei Li Vos, Sophie in ’t Veld just to name a few... Verder las u hier ooit authentieke bijdragen uit Verweggistan van Don Ruben, Arnold Karskens, Caprio en Ginny. Maar ook nu gaat de buitenlandverslaggeving door met burgercorrespondent Hanedop. ..en last but not least: u waarde reaguurder bent zelf ook vrij authentiek! Ik ben er trots op om als margeblogger deel uit te maken van deze rots van authenticiteit op het internet!

Blogs worden omroepen, omroepen worden blogs, grenzen vervagen, schepen vergaan maar onze authenticiteit zal altijd blijven bestaan. Face the future! Enwel daarom stellen wij aan u voor de aspirant associatit blogger Ashley een jonge vrouw barstensvol authenticitiet met wie het authentiek Seksie Lächlen is. Ze is Brits, blond, kan nog veel leren en beschikt over een authentiek cockney accent. Dames en heren, hier is Ashley, ik wens u nog een prettig weekend.

ashley1
klikken doet bewegen / and always use quietube for videos without distractions

  1. 1

    Hulde voor deze ode aan authenticiteit! Jammer wel dat dat haar van die meid Ashley niet zo authentiek meer is en die makeup verbergt toch ook een hoop authenticiteit, maar het huis erachter is zo te zien wel weer erg authentiek.