Obama!

Bericht uit het crisispaviljoen in Amerika

Bars, universiteiten, clubs, diners, allemaal organiseren ze vanavond election-parties, maar tot nu toe lijkt het geen party te worden in New York. De enkele Republikein houdt zich koest buiten down-town Manhattan, Republikein zijn is iets voor werktijd onder het oog van de baas. Vreemd genoeg hebben bedrijven onder Democraten sinds 1948 met 6% beter gepresteerd dan onder Republikeinen. De voorkeur van consultants en managers voor Republikeinen zal wel iets met hun chronische kortzichtigheid te maken hebben, managers geven immers niets om duurzaamheid, maar om de aandelenkoers, daar hangen immers bonussen vanaf.

Enfin, geen goed nieuws van de exit polls, inmiddels 192 voor Bush, Ohio wellicht naar Kerry, en Florida voor de Reagan fascists (52-47), en dat betekent dat we teringgoeie punk tegemoet gaan zien de komende jaren, oi! Exit polls voor Kerry gingen naar Bush in 3 staten uiteindelijk, en de media zijn pissed dat mensen liegen bij de exit polls. Als je het mij vraagt is liegen in de exit polls, liegen in de polls. New Hamspire heet hangijzer, tering gelukkig was er gratis bier, weliswaar Budd maar da’s niet veel slechter dan Heineken uiteindelijk, en die krijgt ook geen nekschot.

Florida ueber Alles? Colorado’s Amendment 36 afgestemd, dus die kunnen door de stront zakken van mij. Bovendien, interesseert de hele rees me niet zo veel meer, Obama heeft hem op zak. President Obama wel te verstaan, als Hillary over 4 jaar het Witte Huis neemt, Clinton vlak voor de herverkiezing in China op mysterieuze wijze overlijdt, Obama de boel overneemt na een schandaal van Hillary met iets met Cubaanse cigaren, ben ik blij zat. Ik zie mijn geluk op een schaal van de lange termijn. Four more Years Obama! Gratis bier op de rechtenuniversiteit, domme paragrafenvreters, maar knappe wijven en nu ja, laten we het gewoon bier noemen. Clinton heeft afgedaan, hij won niet eens Arkansas!

He Carlos, varken, wakker worden. Denk eens aan al die arme kindertjes in Europa en Irak die geen bier, shit, verkiezingen dus, hebben vanavond. Allemaal jaloers, heb ik nog lopen zingen met een Beshiva Jood, maar vreemd genoeg was die niet echt zat, rare Joden, vind je het gek dat die het aan de stok hebben met die maffe Arabieren.

Als Pennsylvania niet omgaat, gooi ik de handdoek, Carlos. Bush is ‘up-beat’ de aap. Afgelopen twee jaar op dezelfde campus als zijn dochters rondgelopen, maar die zien er zo verschrikkelijk onopvallend uit, maar ja, mosterd na de maaltijd Bij Bush thuis hebben ze 2 breedbeeld televisies met split-screen, geweldige details! Montana naar Bush, Utaha naar Bush, NY, NJ, CT naar Kerry, vooral New Jersey is meevaller, daar durfde men nog wel over te speculeren. New Hampshire naar Kerry (51-48), maar da’s een minieme 4 kiesmannen, da’s ruig doen over je piemel als je in de gevangenis zit. Pennsylvania naar Kerry, pfjew, gelukkig. Boeren zouden niet mogen stemmen, die moeten gewoon koeien melken, naar plattelandsrock luisteren in de weekendtent en vreemd gaan met de vrouw van je beste vriend.