1. 1

  Volkomen belachelijk, Ali B wint inderdaad nog eerder een Nobelprijs dan dat de prijs van electriciteit hetzelfde blijft. Periodes van 5 jaar zijn voor politici, echte denkers denken in stappen van (minstens) 30 jaar.

 2. 7

  Het kapitalisme als veroorzaker van energieschaarste? Hoe omgekeerde wereld wil je het hebben? Ja in de Sovjet-Unie, dáár ging het licht nooooit uit.

 3. 8

  @JSK#7
  Dus gelijkblijvende energieprijzen moeten we serieus nemen? Is dat wat je wil zeggen?

  Welke illusie probeert Nuon ons hier op de mouw te spelden? Het is in elk geval een illusie. En zodra illusies worden verkocht begint de flauwekul. Meestal als overduidelijk illusie wordt verkocht is het bedrijf de weg kwijt en probeert het de klanten te houden op andere manieren dan kwaliteit te leveren (in dit geval continu – en mogelijk duurzaam – energie tegen goede prijs).

  Geef mij een andere interpretatie van dit spotje…

 4. 9

  Reclamespotje heeft meer niveau dan de sikkeneurige reacties hierboven: goed gedaan, niet beknibbeld op reclamekosten, humoristische toekomstblikken – uiteindelijk een simpele boodschap: 5 jaar vaste prijs – die nog blijft hangen ook. Klaar – gouden loeki nominatie.

 5. 10

  @9: Zeg liever totaal absurde toekomstbeelden… Blair van het land dat de pond niet wil inleveren zal van een zwarte dag spreken als de euro verdwijnt? Ik dacht van niet.

  pure hooks! De geloofwaardigheid van Nuon zakt bij mij de kelder in, dit spotje doet meer kwaad dan goed.