Nou vooruit nog even dan…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Het afscheid nadert, nog even en dan moet Sargasso zonder George Bush verder. Onze muze, ons zwarte schaap. Sorry Balkenende, sorry Seedorf, maar Bush is toch the man you love to hate. Hij is vanaf dag 1 bij ons geweest als een stiefvader tegen wie het lekker schoppen was en diende als zondbok in menige discussie.
In de bijna 7 jaar dat Sargasso bestaat verouderde Bush net zo snel als onze designs. Ik heb het gevoel dat we ‘m nog wel zullen missen als McBama aan de macht is. Voor nu dus nog even ouderwetse busbashfoto. Omdat het nog kan.


Fotofuck afkomstig van Daniel Kongos

Reacties (4)

#1 Carlos

Dubya R.E.S.P.E.CT.

  • Volgende discussie
#2 Yevgeny Podorkin

‘k begon zowaar bijna te biggelen.

Mis nog een “after”foto van b.v. een Rumßfeldt.

Zou je de prachtigste poppenkastvoorstellingen van kunnen maken. Of van de over de hele linie van accountant tot beurswaakhond diep gewortelde graaikanker van gebakken (hypotheek)lucht en vervolgens faillieten van 154 jaar oude banken en een Enron…altijd prijs.

Moet je die kindertjes dán eens zien oplichten…

Wel lastig uitbeelden: creperen van de belastingbetal…eeh ja, wie eigenlijk. Of met die twin towers in zo’n kast…van lego?…

Gemakshalve maar achterwege laten…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 mescaline

Respect, nounee, gaat heeeel ver. Maar hij kon wel scherp door de VN heenkijken. En voor zijn afwijzing van Kyoto-I geef ik hem ook een halve punt.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 prometeus

Mijn photoshop-kwaliteiten schieten tekort, maar ook een mooie zou Bush tegen Hu Jintao zijn, waarbij Dubya met damstenen op een go-bord speelt en zegt: ‘How come he gets more?’

  • Vorige discussie