1. 1

  Verbaasd? Nee? Verontrust? Ja, een beetje. Maar vaak merk ik dat ik het misschien allemaal wel niet wìl weten. Net als de Gladio-reportage gisteren van KRO’s Reporter. Mijn complotdenkers-kant komt dan weer boven. En dat zo kort voor morgen… Beter niet over nadenken. Kopje thee, zo de was ophangen. Niets aan de hand.

 2. 3

  Tja, de zaak Holleeder gaat natuurlijk over het afpersen van vastgoedhandelaren. Waarschijnlijk hebben ze die uitnodiging dan ook ontvangen door wat druk te zetten … Of zou Thunissen toch zelf het initiatief hebben genomen om ze uit te nodigen???

  Hoe dan ook, dat die Moskowicz daar stond te praten met die Mieremet was prachtig, vooral toen ‘ie de camera ontdekte en een stapje opzij deed!

 3. 4

  Ach, iedereen praat maar en de werkelijkheid blijft duister, zal een stukje oplichten, het halve politiekorps in Amsterdam is corrupt of gebruikt Drugs en dan nog maar te zwijgen over advocaten en hooggeplaatste lieden binnen onze maatschappij, meer uniform op straat ? nee meer ontsla en vervolging intern ipv deze poppenkasten binnen NL, men vergeet de realiteit en met vaart maar mee met de media, de werkelijkheid is anders !! en dit is geen verhaal, maar dit zijn keiharde feiten !!

 4. 5

  Bovengenoemde Mike, Ik ben het geheel met u eens, ze moeten eens aanvangen de rotte appels binnen de jusitiele omgeving uit te roeien, want deze vormen het echte uitschot en deze verhalen van Gladio etc.. dit is nog niets, er is veel meer aan de hand dat niet naar buiten komt, maar ik kan beter zwijgen, geloof me, dit is wekelijk nog niets, de overheid is een grote criminele organistaie , daar staat toch 4 jaar cel voor ?? goh, dat zou Nederland goed doen om dan echte mensen te plaatsen op functies en die niet fout zijn. daar stem ik op.

 5. 6

  @Mike en Jonathan

  Afgezien van het feit dat u beiden akelig eender klint: Kom eens op met die feiten dan? Dat geheimzinnige gedoe over “beter zwijgen” en “harde feiten”, doe es echt stoer!

 6. 7

  @mike and Jonathan.

  Namen en rugnummers. Man en paard.

  Als het echt zo is. Publiceer het dan. Submit het in de comments van een blog vermomd vanuit een internet cafe in een andere woonplaats dan de jouwe met een met cash geld betaald trienkaartje ofzo.

 7. 8

  ASH: feiten staan alleen maar in de weg van het betere complotdenken, uiteraard. “Het halve politiekorps in Amsterdam is corrupt of aan de drugs” klinkt beter dan “het komt net als in alle geledingen van de maatschappij voor dat poltiemensen zich met zaken inlaten waarvan ze niet willen dat de baas dat weet”.

  Van die vastgoedjongens als Maas en Thunnessen is het natuurlijk ook niet zo’n verrassing. De Heinsbroekjes van de vastgoedwereld, de mond vol over wat anderen allemaal zouden moeten en nog een speciaal setje moraal (in creditcardformaat) voor zichzelf.

  Met die vastgoedbazen heb ik niet zo’n medelijden. Als die uit hebberigheid met iemand in zee gaan die niet deugt, hebben ze gewoon de verkeerde afweging gemaakt. Het past niet om a la Neelie Kroes vs. Paarlberg bij het eerste zuchtje tegenwind jezelf in sneltreinvaart in de slachtofferrol te werpen. Maar ja, het besef wat wel en niet past is bij dergelijke ego’s meestal al een tijdje aan de horizon verdwenen…

 8. 10

  @4+5

  Grappig dat jullie beiden hetzelfde belabberde gebruik van leestekens laten zien.

  Ook wat specifiekere informatie over de Amsterdamse politie en het justitie apparaat zou erg welkom zijn.

 9. 18

  Let ook op de laatste zin: “volgens het kabinet is ook de nationale veiligheid in het geding”. Zou het kabinet ons aan het opwarmen zijn voor wetgeving waarbij ook dit onder het kopje terrorisme komt?