Normen en waarden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Het blijkt dat onze Mohammed B. zich twee jaar geleden zorgen maakte over de “Normen en Waarden” in ons land. Dat schreef hij in het plaatselijke Amsterdamse krantje en het werd door de AIVD opgemerkt. Vanaf toen zijn ze hem gaan volgen. Het is blijkbaar nogal verdacht als een Moslim zich daar zorgen over maakt.

De AIVD zal het druk hebben met het schaduwen van Balkellende en alle Christenen die zijn mening over normen en waarden delen. Ik vind het dan ook niet gek dat de AIVD meer budget krijgt.

Alle vormen van extremisme aanpakken zou ik zeggen.

Zie ook de artikelen die Mohammed B. schreef.

Bron: RTL fm

Reacties (1)

#1 bertus

ik heb 6 maanden mijn medieche cannabis niet gehad in het pen zieken huis en heb daar 6 maanden ligen trilen en wert volgepropt met pilen 2018 heb ik er moeten sliken en niks hielp nu een jaar later zijn ze nog de wonden aan hget helen die ik daar heb opgelopen en moet nu een zieken huis in om mijn agilespeesen intelaten snijden omze te laten verlengen 6 weken gips 6 weken revaldatiehuis en dit aleen om de medikatie die ik buiten na jaaren wiken wegen het beste voor mijn was niet kreeg dat is marteling pen ziekenhuis scheverningen tot hoorens bertus b