1. 1

  Het artikel zegt niets over haar kansen op het presidentschap maar gaat over haar kansen op de republikeinse nominatie. Natuurlijk is het zo dat iemand die de republikeinse nominatie heeft ook kans heeft op het presidentschap maar het artikel zegt er niets over.

 2. 2

  @merijn: Aangezien d’r nog nooit een derde partij een president heeft geleverd (en dat de komende tien jaar ook niet gaat gebeuren), is de enige mogelijkheid voor palin om ’t tot president te schoppen een republikeinse nominatie (want een democratische nominatie zit er ook al niet in). Ik zou eerder zeggen dat een republikeinse nominatie een *voorwaarde* is voor het palin’s kans op ’t presidentschap.

  Of dat gaat lukken is, inderdaad, iets anders. OTOH, met een Obama die zich ontpopt als een ‘bush-light’ zou het me niet verbazen als democratische kiezers thuisblijven.

 3. 3

  @gronk Ik denk dat de meeste kiezers die (veel) linkser zijn dan Obama nou juist zullen opdagen als Sarah Palin de tegenkandidaat is. Niet iedereen ter linkerzijde is even blij met het beleid van Obama maar ik denk dat veel mensen van mening zullen zijn dat president Palin een catastrofe zal zijn.

 4. 6

  [hollywoodstem]
  ‘they thought they had survived the worst recession in years… until the ultimate evil came down from the cold north..their battle has only just begun..will they survive 2012?’