Nog steeds deelnemers gezocht voor het experiment met genuanceerd stemmen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (2)

#1 Yevgeny Podorkin

VERKLARING

Rotterdam, 16 april 2008

Ondergetekende, bij volle bewustzijn en beschikkend over volledig verstandelijk vermogen, verklaart hierbij dat hij, op straffe van 25 stokslagen per overtreding, zich nooit en te nimmer meer zal lenen om dingen bloot te geven (polls, klantvriendelijk/ tevredenheidsonderzoekjes enz.) hoe onschuldig ze zo op het oog ook mogen zijn waaraan en wanneer dan ook. Ik pas, ik weiger, ik doe het niet meer en ik wil het ook niet meer en krijg maar vlekken ergens in uw nek dat in eerste instantie gedacht werd dat het kanker was maar achteraf niet zo bleek te zijn.

Want wie garandeert mij dat in allerlei geledingen geïnfiltreerde organisaties, zoals den deze, zich niet onder mijn hersenpan willen nestelen om allerlei bepaalde dingetjes los te peuteren? Om vervolgens deze gegevens te misbruiken voor subversieve maar vooral perverse doeleinden? Nou? Om dan eenmaal leeggezogen als een smerig vod in een hoekje te worden gesmeten zeker.

Afgelopen uit. Al zou er bij wijze van (fluks via een geijkt bureau ingehuurd) door een in zwart lak of latex gelaarsd en gelederd SS- moordwijf, genaamd Helga, duimschroeven vaster en vaster aangedraaid worden tot ik het uiteindelijk begaf (hoewel ik op z’n tijd best hou van verrassingen, qua “spannende” kleertjes). Met kaarsvet en met bij gedempt rood licht en wijn erbij is een ander verhaal.

Maar mooi niet dus, ik zeg nooit meer wat, laat ook nooit niks meer los.

Dat Zweer en Beloof ik.

Aldus opgetekend,

Yevgeny Podorkin
Rotterdam

  • Volgende discussie
#2 ASH

Helga klinkt als Fleur Agema…

  • Vorige discussie