1. 3

  @2.

  De ‘werkelijke voorhoede’ van Kacebee zijn de mensen die juist op de rem trappen. Zoals Wilders die graag de woorden ‘terug’ gebruikt, ‘en we willen weer …” Dat zie je bij Trump ook “again”. Enz.

 2. 4

  @3: Misschien had ik een andere beeldspraak moeten gebruiken. Feit is in elk geval dat de koers die door globalisten werd ingezet en volgehouden voor een steeds groter deel van de bevolking duidelijk niet naar de gewenste bestemming leidt. De heersende elite stuurt als reactie daarop niet bij maar geeft extra gas, met de blik op oneindig. En dan de rest voor gek verslijten…

 3. 6

  @4.

  Kinderachtig beeld. Feit is dat we het beter hebben dan ooit, mede vanwege de globalisering. Alleen we zijn klaar met van alles, dat merk je bij verwende kinderen ook. En dan gaan we weer moeilijk doen. Want het is niet meer zoals vroeger. Een bevolking heeft geen ‘gewenste bestemming’. Het lot geeft en neemt. Net zoals de ‘globalisten’ inzetten en volhouden, ook lariekoek. Alsof ze almachtig zijn. Allemaal populistisch bullshit wat je maar napraat.

  Je had absoluut een andere beeldspraak moeten gebruiken, want je weet kennelijk niet eens waar de term ‘progressief’ voor staat.