1. 1

  Het zou toch zonde van het geld zijn om dat peperdure systeem alleen maar in te zetten tegen het handjevol potentiële terroristen?

 2. 2

  Ik zou maar gauw lid van een sportkluppie worden want als je alleen staat in de wereld ben je dadelijk extreem verdacht.

  Wordt zo gewoon mogelijk: koop in de supermarkt met je betaalkaart, doe met de spaaracties mee, wees lid van een sportvereniging en doe mee met de grote clubactie. Werk bij een schoenpoetsbedrijf. Doe alles wat NORMAAL is.

  En daarnaast ga je een genootschap oprichten. Een broederschap die met elkaar slechts in briefjes communiceert die via boodschappers die bij het genootschap horen worden rondgebracht. Zweer eden die niet verbroken mogen worden ter geheimhouding en zorg dat niet meer dan drie leden elkaar kennen. Wordt er iemand gepakt, verbreek dan de contacten met die cel. Ga op basis van vertrouwen en misleiding. Het doel is de centrale database. KILL.

  ETC…

  Verzet!

  Sorry HAL, can’t do that.

 3. 3

  eigenlijk is de oplossing voor al onze problemen al aanwezig: Niet-discriminerende genocide. Geen gezeik, iedereen een lijk.

  nooit meer criminaliteit, haatzaaien, overbevolking, energiecrisis of wat dan ook.

 4. 8

  @JSk (waarom tegenwoordig een kleine letter ‘k’)

  Surprise, surprise! Het kan toch niet echt schokkend zijn na die grondwetsoefening of ben je zo naief?

 5. 9

  Oh ik vind het niet schokkend, maar ik denk eurofiel Sargasso wel. Kleine k heeft geen reden: ik heb het een keer per ongeluk zo ingetypt maar ben te lui om het te veranderen.

 6. 10

  …ben te lui om het te veranderen.

  … haha…

  En of Eurofiel Sargasso een bestaande groep is waag ik dan weer te betwijfelen.