In 2007 nichts Neues

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

"Ik zie, ik zie wat jij al wist"Nu ieder zichzelf respecterend medium er een rits eindejaarslijstjes, overzichten en voorspellingen tegenaan heeft gegooid (Sargasso dus niet uitgesloten), besloot het AD dat het hoog tijd is om ook de professionals hun zegje te laten doen. Tarrotiste Maria Ottosson en spiritueel therapeut (wtf?) Douglas Brandes mogen derhalve vertellen wat ons dit jaar te wachten staat. Brandes is zowel heldervoelend als helderziend en Ottosson voorspelde drie jaar geleden de uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK. Geen tweede garnituur dus.

Toch valt het tegen wat deze hoogvliegers ons voorschotelen. Behalve de nodige hel en verdoemenis- aardbevingen, cyclonen, vulkaanuitbarstingen en overstromingen- zal volgens Ottosson en Brandes de formatie moeizaam verlopen, komen er snel verkiezingen, trekt de economie aan en is de Nederlander komend jaar positief gestemd. Dat is precies wat we zelf ook al vermoeden, getuige de onderzoeksresultaten die Trendbox reeds vorige week bekendmaakte.

Zo kan ik, uw eigen spiritueel blogger, het dus ook. Daarom van mijn kant de volgende voorspellingen voor 2007: Exporteurs van uien moeten alle zeilen bij blijven zetten om de huidige exportposities te behouden; voetbalclub Chelsea besteedt minder geld aan transfers; de 2 in 1-telefoon wordt het helemaal; financiële extraatjes blijven beperkt; De Twentsche Courant Tubantia gaat over op tabloidformaat; Britse troepen blijven voorlopig in Irak en Afghanistan; Amsterdamse voedselbanken verstrekken meer voedselpakketten; en de olieprijs blijft hoog.

Ik heb Brandes en Ottosson bovenstaande toekomstvisie maar even gemaild. Ze waren verrast.

Reacties (4)

#1 TRS

IM ?

  • Volgende discussie
#2 Meester

Ik voorspel een snelle voorspoedige formatie!!! Want zo orgineel is niemand!! Geef het ook nog best een kans trouwens

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Paddy

Ja, m’n Duits is echt bizar slecht (basiskennis, noem ik dat in m’n cv).

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Ernst-Jan

Ach, sommige bloggers beginnen wat later met voorspellen. Dat wil niet zeggen dat het mij ontbreekt aan zelfrespect.

  • Vorige discussie