1. 1

  “Het roze weblog GeenStijl was het ook al opgevallen: vooral linkse politieke partijen lappen zo’n sticker gewoon aan de laars.”

  HP/De Tijd kent Geenstijl niet zo goed? Anders zou je twee keer nadenken voor je klakkeloos zoiets overneemt.

 2. 5

  Bij mij in centrum amsterdam, 1011, zijn het uisluitend PvdA, D66 en GL die folders door mijn be-NEE/NEEstickerde brievenbusje heen proppen. Ondanks dat ik daar inmiddels al meerdere mails over heb geschreven aan groenlinks, die doen dat immers permanent, maandelijks, is er geen stoppen aan.

 3. 7

  Zoals al op velerlij plaatsen gemeld: GLers bellen veelal bij NEE/NEE-stickers gewoon aan. Het is dat ze leuke campagnemedewerksters hebben, anders zou ik de deur zo dichtsmijten:P

 4. 11

  De enige partij waar ik last van heb gehad de afgelopen campagnetijd was de SP (Nijmegen). Die stoppen dus ook gewoon vrolijk foldertjes in een met ‘NEE/NEE’ bestickerde brievenbus. Alleen in het geval hier thuis niet één keer, maar in viervoud. Dit waarschijnlijk omdat het een studentenhuis is waar technisch gezien vier adressen bij elkaar in huis wonen. Alhoewel het dus in feite wel een huis is en we een folder dus ook allemaal wel zien, lijkt de SP die logica te ontgaan. Niet zo snugger, die SP’ers.

 5. 14

  Ik heb alleen van een lokale partij een folder gehad ondanks een NEE/NEE sticker. Ze gelijk maar gemaild dat als ze nu al niet willen luisteren ze dat straks ook niet zullen doen en mijn stem dus niet zullen krijgen.

 6. 15

  Net alweer een SP-folder. Ik heb er maar even achteraan gebeld met een klacht. Krijg ik meteen iemand aan de lijn die ik ken. Keurige reactie overigens. Excuses, zouden het doorgeven etc. Hopelijk doen ze er ook echt iets mee. ;)

 7. 16

  @13
  Is dat serieus? Als het geen grap van jou is, dan is het een dikke middelvinger van GL aan jou.

  Is dan dus niet dom, maar onbeschoft. Zo van: je zegt wel dat je nee/nee, maar wij weten wel beter (voor je).

 8. 17

  @16: Serieus echt, recht uit de brievenbus onder de scanner gelegd…een dieptepunt in deze verkiezingen wat mij betreft, zeker na die tweet van femke. En ook nog een spelfout.

 9. 18

  En hop daar dondert de eerste overtreder van mijn NEE/NEE sticker op de mat. “Dit is geen reclame drukwerk” staat er ook op:P Het is een A5je van Lijst 7, de Verenigde Senioren Partij uit Nijmegen.

 10. 20

  De Christenunie stopt voornamelijk folders in brievenbussen in de biblebelt.
  De VVD stopt voornamelijk folders in brievenbussen in Laren.
  De SP stopt voornamelijk folders in brievenbussen in de achterstandswijken.
  Groenlinks stopt ze voornamelijk in brievenbussen met nee-nee stickers.