1. 1

  Het opmerkelijke is dat U dat in de Amerikaanse pers wel kunt lezen.
  Wel eens iets kritisch, in de orde van bovenstaande post, gezien wat Hier plaats vindt, want dat doet het ongetwijfeld.

  Nee echt niet!! in Nederland gebeurt niks want daar krijgen we geen informatie over dus richten we de pijlen naar het gazon van de buren toch.

  Wikken en wegen.

 2. 2

  larie, wat ze daar wel aantonen is dat er geheime instructies en allerlei vormen van geheimhouding door .gov worden beoefend. Een morele doodzonde voor de algemene wet volgens mij, vooral het policymaking is. Er is in NL een beperkt aantal individuele gevallen van rechtsverkrachting dat even schandelijk is te noemen. Schandelijk, maar uitzonderlijk.

 3. 4

  @larie: volgens mij had de Volkskrant daar nog een aardig akefietje over….. en is daar ook aardig wat aandacht aan besteedt.

  Dit gaat echter wel een niveau dieper. Bewust bezig zijn de wet zo de buigen en formuleren dat je verschoning krijgt.

 4. 5

  @larie:
  Ik denk dat de mensen die gemarteld zijn door de amerikaanse geheime dienst ook heeeel blij zijn dat dit soort stukken gewoon in de krant verschijnen: dat maakt het allemaal minder erg.
  Oftewel: discussies over amerikaanse media, nederlandse media en wat er allemaal niet voor ons nederlandsers verborgen blijft (vast van alles, maar niet in orde van grote waar dit stuk over gaat) zijn prima, maar mogen niet gebruikt worden om de aandacht van deze zaak af te leiden. Het is een vorm van goed praten: als het debat op deze manier gevoerd wordt (en reken er maar op dat dat veel gebeurd, juist in de VS) gebeurt er niets, en gaat het martelen gewoon door.