1. 2

  Verschil is dat Clinton een jaar of 5 geleden die complete schuld bijna had afbetaald. Bush krijgt dus in 4 jaar voor elkaar waar wij 40 jaar voor nodig hadden.
  Gek eigenlijk dat het in Nederland andersom is: De republikeinen (vvd) willen de staatsschuld afbetalen, en de Democraten (PvdA) hebben niet al te veel problemen met zo’n schuld.

 2. 3

  nou clinton had em niet bijna afbetaald maar was em idd aan et aflossen en bush heeft een paar trillions aan dollars uitgegeven, en de belastingen verlaagt.

 3. 4

  “Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!” Dat gezegde klinkt opeens HEEL anders. Is er ook zo’n klokje voor Nederland? En waar zou ik alle staatsschulden ter wereld op internet kunnen vinden en nog belangrijker, aan WIE zijn we dat allemaal verschuldigd?

 4. 5

  is america gek ofzoo
  ze gebruiken te veel geld heeft er nog niemand tegen buch geecht dat ameria te weinig geld heeft zemoeten die schulden afbetalen

  ze hebben zeker 90% van aldie schulden voor de oorlog gebruikt

  ze moeten inde toekomst kijken staks wilt de bank america niks meer gefen
  wat dan dan zit america pas echt inde problemen

 5. 6

  Ze hebben gewoon een schuld van 20.000 dollar per seconden, moet je de site maar eens refreshen om de seconden, dan komt er steeds 20.000 bij..

 6. 7

  Laat dit alsjeblieft stoppen!!

  Bush zij Europa moet meer geld spenderen en toen kwam de euro!!!

  Geld is macht!!! Dit gaat niet om Irak maar om olie en wapens (vs grootste wapen leverancier).

  Iets vernietigen betekend later weer opbouwen dat is goet voor de economie.

  De belangen zijn gewoon te groot.

 7. 8

  Het is al weer een oud artikel, maar de stand is nu bijna 8200 miljard dollar en per inwoner neigt het al naar 29000 dollar. Deze inwoners (ook baby’s, daklozen en ouden van dagen) moeten dat dus gaan afbetalen.Maar eerst nog de eigen hypotheek en autolening. Degenen die eventueel kunnen gaan afbetalen moeten waarschijnlijk elk zo’n 150000 dollar ophoesten. Intussen tikt de rente door, wordt de olie duurder en willen de generaals meer wapens. Wie maakt wie nou kapot? In het land der blinden is knipoog koning.