1. 1

  Ik heb na het lezen van die post het interview in VN en zijn optreden bij van Nieuwkerk gezien en ik moet zeggen, beide kanten van het verhaal hebben hun waarheid (cliché).

  Aan de ene kant is het een enorm zuur stuk, vergeven van jaloezie. ‘Een Nederlander die wereldwijd bekend is bij 600.000 mensen en Matthijs van Nieuwkerk is daar niet één van. Ongeloofwaardiger kan je het haast niet krijgen.’ Dat is toch 100 % bullshit. Alsof van Nieuwkerk iedereen moet kennen ofzo. Dan deze zin: ‘Als Van Nieuwkerk vraagt wat de reclamemaker die tijdens de uitzending voorbijkomt heeft moeten betalen, dan was net die ene reclame ‘toevallig’ gratis. Nouja, dat is dus een goed doel. Natuurlijk vraagt Nalden daar niks voor.

  Aan de andere kant had Nalden moeten aangeven dat niet Edgar Davids, maar Clarence Seedorf hem wel eens belt. En dat het niet precies zeker is hoeveel hits Nalden.net trekt… Doet er niet toe imo.

  Blijft dat het concept van zijn site echt goed is, ik vind Nalden z’n smaak niks (kan al die ‘hippe’ producten op z’n site niet betalen) maar de achtergrond van je site als het ware verhuren is cool. En nieuw(?).

 2. 3

  Music_animal, je achtergrond verhuren is niet nieuw, wij krijgen al jaren dergelijke verzoeken maar wijzen ze steevast af omdat het onze integretiet aantast.

 3. 4

  Man die ene gast die slapend rijk is geworden, die dee niet anders. Echt die hele Nalden, als ‘ie niet zo’n leuke persoonlijkheid had en houthakkershemd, had ik ‘m maar gewoontjes gevonden. Master.

 4. 10

  @1 en @9

  Natuurlijk is het zeurderig en kort door de bocht, maar daarvoor lees je nou net de PC (of daarom lees je hem juist niet).

 5. 17

  Ik ken die hele Nalden niet, maar om jezelf als trendgoeroe uit te roepen en dan met een woordje te komen dat meer dan tien jaar geleden al studentendiscours was is niet meer master(lijk).

 6. 20

  Mijn nieuwe Nikes classic kwamen bij mijn nichtje van drie waanzettend gaaf door, en die afgetrapte Boston Celts krijgt ze als ze maat 11 heeft, voor de korfbal.

 7. 22

  Wat stelt dat Propria Cures nou helemaal voor? Toevallig hip geworden omdat het grachtengordel is. Als hetzelfde blad door average Joe op het industrieterrein van Emmen, Drenthe in elkaar geflanst werd was er geen haan die er naar kraaide.

 8. 24

  Juist Herman, want overal op industrieterreinen in de provincie worden er literair-satirisch studentenblaadjes in elkaar geflanst door laaggeschoolde arbeiders. En daar hoor je inderdaad niemand over.