1. 3

  Hans van Balen, ja, daar deed ie me aan denken! Ik vroeg me al af waar het zo begon te jeuken doen ik het filmpje zag.

 2. 5

  Washington Times, hè. Dat is een redelijk klein ultrareactionair blaadje, niet te vergelijken met de NRC-achtige (dus voor VS linkse) Post.

  Die Robert Novak is nog een van de hoofdrolspelers in Plame-gate.

 3. 7

  ”We ‘re talking about words” ! Dank voor dit fragment! Eén van de meest creatieve popmuzikanten, helaas door velen onderschat en onbegrepen.Om de zoveel tijd draai ik, tot horror van mijn directe omgeving, meestal onder invloed van moeder alcohol, non-stop at random zijn muziek. Slaat lekker rechtstreeks neer op het ruggenmerg.
  [img]http://i58.photobucket.com/albums/g270/Y_Podorkin/zappa.jpg[/img]
  Shit,..en Suzy Creamcheese niet te vergeten!