1. 1

  Ik heb niks uitgezocht hoor maar bedoelen ze niet gewoon dat er meer apotheken dan starbucks zijn in San Francisco? En dan zijn ze daar verbaasd over?

 2. 2

  Maakt het uit hoe die verstrekpunten heten? In Nederland heten ze coffeeshops. Je kan er koffie drinken en heeeel toevallig wiet kopen.
  In SF heet het een apotheek en je kan er heeeeeel toevallig wiet kopen.
  Makkelijker kunnen ze het niet maken, wel leuker.

 3. 3

  Wat Anoniem zegt. Verder is de verspreidingsgraad van de apotheken een stuk realistischer dan die van de Starbucks ketens die naast hun concurrenten ook zichzelf in de wielen rijden.

 4. 4

  @Steeph: Vooralsnog heb je geen medisch recept nodig bij een coffeeshop. Daarnaast heeft de gemiddelde apotheek een stuk heftiger drugs dan de gemiddelde coffeeshop :o)

 5. 6

  Poster maakt van downtown SF heel SF, hetgeen geen correcte weergave is van het artikel.

  Het artikel zelf is ook ietwat flauw, daar er naast Starbucks nog vele andere plekken zijn waar je koffie kunt kopen. Daar valt het aantal Cannabis Clubs bij in het niet.

  Overigens haal je de weed niet bij de apotheker, maar bij voornoemde Cannabis Clubs (of medical marijuana dispensaries) en je hebt inderdaad een doktersvoorschrift nodig. Echte apothekers branden hun vingers liever niet aan de medicinale weed daar de verkoop nog steeds een federaal misdrijf is.