Linkdump van de dag

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Om de een of andere reden verzamel ik altijd lijsten met links maar komt het er dan nooit van om ze te posten. Omdat het wat stil is verder hier wat uit die collectie.

Afbeeldingen uit de tijd dat drugs nog salonfähig waren: Before Prohibition. Een serie bijzondere portretten, gemaakt door Levi van Veluw. Voor alle rode kameraden en grafisch designers, Propaganda Design & Aesthetics: Soviet Retro Posters. Een bijzondere foto: a Story with no Words. Werken bij Google. Decadent? Een spannend stuk aarde: The Darien Gap.

Politiek: Leugens en drogredenen uit Amerkaanse politiek rapido ontmaskerd op Factcheck.org. Mooi optimisme is niet lelijk, maar wellicht wel wat naief: The Valley of Peace Wetenschap: Oxytocin, een middel dat vertrouwen opwekt… creepy. WTF doen die Russen met dat varken?. Een gedetailleerde grafische weergave van het uitgavenpatroon van een gemiddelde Amerikaanse consument. Architectuur: Ambitieus stukje haven ontwikkeling in New York: Fishworks

Reacties (2)

#1 Ultrabas

Dank, zitten mooie tussen. Ik zou die story without words wel aan de muur willen!

  • Volgende discussie
#2 Hemaworstje

die test met dat varkentje is een geintje van de russen geweest,niet echt vlgs mij geleuv ik zal de link eens boven water proberen te halen.

  • Vorige discussie
Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Gebaseerd op de de vechtkunsten van de ‘stick figures’ van Xiao Xiao* is onlangs op het internet een Max Payne-variant in premiere gegaan. Bloediger en met het uit het computerspel Max Payne bekende bullet time-effect. Het vergt wat inlevingsvermogen om de actie van de simpel getekende poppetjes op waarde te schatten, maar getuige de succesvolle lancering van All Nude Teen Stick Figures kan het vermogen van de menselijke fantasie niet onderschat worden (ten bewijze hiervan dient ook Minimal Porn).

*Het hele oeuvre van Xiao Xiao bereikt u via dezen pots.

In de bonus: Houdt u meer van ‘echt’? De acties van deze kattebeesten zijn weergaloos [.wmv] (extragratis zonder Bob Saget en kolderieke geluiden).

0

Reacties zijn uitgeschakeld