Zee leeg? Vis kun je compenseren door frikadelletjes.
Genoeg variatie : mét, zonder, blind, speciaal, totaal, saté, super, etc.
#2
larie
Prima aksie :) Jammer dat de psychomotoriek van de klanten niet vol in beeld was.
#3
Karl Kraut
De zee is van niemand, dus die wordt leeggevist.
Ondertussen krijg ik sinds de verschijning van Bleker (“I fok horses”) geen paardenworst meer door mijn keel. Niet omdat ik bang zou zijn waar die worst geweest zou kunnen zijn, maar waar Bleker geweest zou kunnen zijn.
#4
Share
@3 Dat is niet het stuk paard dat in jouw worst komt, maar in mijn frikadellen :-(
#5
Yevgeny Podorkin
Hoho, voordat men zich hier ernstig gaat vergrijpen aan het nobelste dier op aard, en voor zover uit de supermarkt breng ik een negatief advies uit: twijfelachtig zeker als de herkomst uit Argentinië of Mexico is….eet zelf 3 x p.wk. paard, van rib, lende, bil tot muis…smelt op de tong. Vraag de slager waar het vandaan komt.
De mijne bezweert: “uitsluitend manêgepaarden (spreekt het ook zo uit) met eigen box ruime wei en dagelijks mals geroskamd door 13- jarigen met zo’n zwart hoedje en een zweepje van 50 euro leer…Huuu peerd”
Dusss.
#6
Yevgeny Podorkin
En dan die vis. Net zoals de amazone ooit een lapjesdeken van reservaten wordt: begrensd door hekken en mijnen met bewakend personeel tis niet anders helaas…
#7
Karl Kraut
Manegepaardenvlees zal dan merendeels amazoneberedenpaardenvlees zijn. Maar dat zal wel niet opgaan voor blikvoer Struik stoofvlees dat ik nog wel eens eet.
#8
Share
Blikken Struik? Hmm daar hoort wel een tank bij waar je tegenaan kunt zitten terwijl het blik opwarmt. Anders is het wel heel kaal eten, vind ik.
Paard heb ik niet vaak – en het liefst van de ponyrotisserie nabij Slagharen.
#9
Dr Banner
een wit broodje kan nog bleker
#10
Bismarck
@5: Volgens je link is paardenvlees zo twijfelachtig niet. Ik ga me dus niet teveel van je negatieve advies aantrekken en gewoon lekker door met zuurvlees eten (het zou expliciet als mensenrecht vastgesteld moeten worden). En manêgepaarden? Je bedoelt vast manègepaarden?
#11
Karl Kraut
Bij paardenvlees loop je ook geen kans op een loodvergiftiging. They don’t shoot horses.
#12
Yevgeny Podorkin
Die link is daarover inderdaad niet geheel duidelijk bm, maar het is bekend dat men het in Argentinië en vooral Mexico niet zo nauw neemt (houden en slachten/ vervoer)…nogmaals, liefst uit Nederland (niet uit de super als ze het al verkopen) en als je een nieuwe slager bezoekt in de volle zaak hardop vragen stellen waar het beest vandaan komt..
#13
Harm
Argentijnse paarden hebben het een stuk beter dan Nederlandse kippen.
#14
Yevgeny Podorkin
Ja, een zongerijpte tomaat uit Spanje t.o.v. de Nederlandse idem dito
#15
Yevgeny Podorkin
Nederlands kasrubber uit het vuistje ook lekker en of je nou een paard doodtrapt of een vlieg..
#16
Yevgeny Podorkin
En hoe zou je het als banaan zijnde vinden als ze je huid eraf rukken…
#17
Bismarck
@13: Kijk en dat is nu precies de keuze waar ik me voor gesteld zie in de supermarkt: Zal ik eens zuurvlees eten, of maak ik een prakkie met kipfilet? Vis is al zeker geen optie, behalve heel af en toe tonijn (moet ik die dag niet op Sargasso geweest zijn, want dan voel ik me veel te schuldig voor tonijn).
Reacties (17)
Zee leeg? Vis kun je compenseren door frikadelletjes.
Genoeg variatie : mét, zonder, blind, speciaal, totaal, saté, super, etc.
Prima aksie :) Jammer dat de psychomotoriek van de klanten niet vol in beeld was.
De zee is van niemand, dus die wordt leeggevist.
Ondertussen krijg ik sinds de verschijning van Bleker (“I fok horses”) geen paardenworst meer door mijn keel. Niet omdat ik bang zou zijn waar die worst geweest zou kunnen zijn, maar waar Bleker geweest zou kunnen zijn.
@3 Dat is niet het stuk paard dat in jouw worst komt, maar in mijn frikadellen :-(
Hoho, voordat men zich hier ernstig gaat vergrijpen aan het nobelste dier op aard, en voor zover uit de supermarkt breng ik een negatief advies uit: twijfelachtig zeker als de herkomst uit Argentinië of Mexico is….eet zelf 3 x p.wk. paard, van rib, lende, bil tot muis…smelt op de tong. Vraag de slager waar het vandaan komt.
De mijne bezweert: “uitsluitend manêgepaarden (spreekt het ook zo uit) met eigen box ruime wei en dagelijks mals geroskamd door 13- jarigen met zo’n zwart hoedje en een zweepje van 50 euro leer…Huuu peerd”
Dusss.
En dan die vis. Net zoals de amazone ooit een lapjesdeken van reservaten wordt: begrensd door hekken en mijnen met bewakend personeel tis niet anders helaas…
Manegepaardenvlees zal dan merendeels amazoneberedenpaardenvlees zijn. Maar dat zal wel niet opgaan voor blikvoer Struik stoofvlees dat ik nog wel eens eet.
Blikken Struik? Hmm daar hoort wel een tank bij waar je tegenaan kunt zitten terwijl het blik opwarmt. Anders is het wel heel kaal eten, vind ik.
Paard heb ik niet vaak – en het liefst van de ponyrotisserie nabij Slagharen.
een wit broodje kan nog bleker
@5: Volgens je link is paardenvlees zo twijfelachtig niet. Ik ga me dus niet teveel van je negatieve advies aantrekken en gewoon lekker door met zuurvlees eten (het zou expliciet als mensenrecht vastgesteld moeten worden). En manêgepaarden? Je bedoelt vast manègepaarden?
Bij paardenvlees loop je ook geen kans op een loodvergiftiging. They don’t shoot horses.
Die link is daarover inderdaad niet geheel duidelijk bm, maar het is bekend dat men het in Argentinië en vooral Mexico niet zo nauw neemt (houden en slachten/ vervoer)…nogmaals, liefst uit Nederland (niet uit de super als ze het al verkopen) en als je een nieuwe slager bezoekt in de volle zaak hardop vragen stellen waar het beest vandaan komt..
Argentijnse paarden hebben het een stuk beter dan Nederlandse kippen.
Ja, een zongerijpte tomaat uit Spanje t.o.v. de Nederlandse idem dito
Nederlands kasrubber uit het vuistje ook lekker en of je nou een paard doodtrapt of een vlieg..
En hoe zou je het als banaan zijnde vinden als ze je huid eraf rukken…
@13: Kijk en dat is nu precies de keuze waar ik me voor gesteld zie in de supermarkt: Zal ik eens zuurvlees eten, of maak ik een prakkie met kipfilet? Vis is al zeker geen optie, behalve heel af en toe tonijn (moet ik die dag niet op Sargasso geweest zijn, want dan voel ik me veel te schuldig voor tonijn).