1. 2

  @larie: Dat is het grote loze gebaar. Dit soort gecorrigeerde foto’tjes zijn veel geniepiger, ze komen veel vaker voor, en ze beinvloeden net zo hard.

 2. 8

  @gronk.

  Soort van lifelog (blog Xi)..

  Vanwege mijn laatste studie (geologie) heb ik veel kontakt met jaargenoten die in de olie zijn;). Zit je in een compound..hekken..waarbinnen lekkere drank en meer van dat decadente.

  Mijn opdracht was/is om zo nu en dan dingen te sturen..films/tijdschriften. Al gauw bleek dat zelfs de libelle aankwam met heel veel zwarte stift en films met enig “ondeugende decollete’s ” karakter geprullebakt werden (lees..mee naar huis genomen door frustro-jurken)

  De truuk was met VHS-banden om ze achterstevoren te laden en in het begin een onschuldig filmpje ze zetten..dat werkte. Met dubbellaag dvd’s is het ook een stukje keek.

  IK scan de libelle b.v. maar doe in crypt hier en daar met een fake bovenlaag..ook dat werk.

  peace

 3. 9

  @larie: wel eens vaker van gehoord dat dat de standaard was voor ‘westers’ personeel in de wat orthodoxere islamitische landen.

  (overigens wel typisch dat sommige van de meer religieus getinte amerikaanse staten ook zo moeilijk doen over sex. Same, but different.)