1. 4

    Mijn excuses voor het gebruik van het woord ikea maar ik hoorde gisteravond dat op tweede kerstdag enorme file ontstaan waren bij die møbelschuiver. Dat met het bericht dat Boer Zoekt iets maar weet niet hoe bij de kro meer dan 4 miljoen kijkers trekt en iedereen nog steeds over Wilders praat maakt mij droevig gestemd over de stand van Nederland.

  2. 6

    Je hoeft niets te doen, aan het eind van de week ga ik weer bijna naar de andere kant van de wereld. De gedachte dat ik niet mee hoef te maken dat er tweede paasdag een afrit afgesloten moet worden voor ikea, niet meer hoeft te horen wat voor sociale harken boeren in de liefde zijn in een omgeving waar praktisch niemand weet wat de film van wilder is heeft mij alweer een goed humeur bezorgt. In juli kom ik weer eens kijken hoe het er voorstaat. Iedereen die hier blijft sterkte er mee.

  3. 9

    @mescaline Eigenlijk ben ik al weg sinds het eind van de zomer 2007, nu alleen even in het land om te jetlagen, vrienden en familie te bezoeken en een beetje vakantie te houden. Al die tijd had ik de waan van de dag in Nederland nauwelijks gevolgd en dat went heel snel als elk Nederlands medium telkens met wilders en/of bzv opent.

    @T. Terug naar San Francisco, op het schiereiland ben ik nog geen ikea tegengekomen. Ze zijn er wel, meer in de buurt van de burbs in de bayarea maar met kerst stonden er geen files voor de swedish meatbölls.