KRAS | Omvolken

Omvolken, kent u dat woord? Bangmalloten op rechts gebruiken het om een complot aan te duiden dat tot doel heeft de superieure genen van het blanke klootjesvolk te vermengen met negerbloed om te zorgen dat ze nooit in opstand komen tegen de Soros-Rothschild-elite. De vluchtelingenstroom wordt georkestreerd om genocide te plegen op het arische ras.

Omvolken is, met andere woorden, Darwin aan het werk. Er komen allerlei rassen samen en degenen die niet zijn opgewassen tegen de eisen van de tijd, leggen het loodje. Kennelijk denken de witte supremacisten dat zij dat zijn. Ik waag het te betwijfelen, maar het vooruitzicht vind ik niet vanzelf onaantrekkelijk.

 1. 1

  Nee, het woord omvolken kende ik niet. Ik was blijven steken bij de culturele verdunning van Baudet. Wat loop je toch hopeloos achter als je even niet oplet bij extreem rechts.

 2. 2

  Verdomme. De alt-right heeft ons in het snotje, qua omvolken. Tijd voor Plan B – Laat het CRISPR/Cas9-virus met melaninegenen los in de waterleidingen! Directive 66 voor Nestlé, Proctor en Gamble en Unilever!

 3. 4

  Zelden zo’n krom stuk op sargasso gelezen. Ik veronderstel dat cj het als satire zal verdedigen om de kromming compleet te maken en op nul uit te komen.

 4. 7

  Het gaat met ons Germanen net als met de Kelten. We worden verdrongen tot de randen van de Oceaan. Klimaatverandering zal daar ook aan mee werken. We kunne de hittegolven van de toekomst niet aan. Zuidelijke volkeren kunnen het wel. Darwin aan het werk. De survival of the fittest. Complotdenken biedt zoveel mogelijkheden. Was ik maar een schrijver. Het een na het andere rampenscenario vloog uit de printer. Kaftje er omheen en je telt mee in Dystopia.

 5. 8

  @5: Men neme wat populaire woorden op complotsites, voegt wat linkse stropoppen toe, laat het een uurtje pruttelen en dan heb je dit stukje. :-)

 6. 10

  @4 Als column blijkt het dus wel geschikt, gezien de reacties. Hopeloos genuanceerd? Nee, dat inderdaad niet.

  @3
  Uhm… Misschien mis je even de rest van het lijstje van de youtuber ‘vertigopolitix’? “The Africanization of Europe: NGOs and the EU Ferry in Millions of Migrants”, “Defining White Genocide in Coherent Terms” en onder andere “We Are Against European Replacement”. Als vergiftigde geest ben je waarschijnlijk nog niet helemaal bekeerd tot de anti-cultureel-marxistische wapenbroeders. Kom op! Kijk die video’s en dompel jezelf onder in het pus en het vuil en de ontlasting van de menselijke geest. NEEM DIE RODE PIL!

  Daarnaast is het natuurlijk behoorlijk twijfelachtig waartegen je ageert. Is het je te doen om de onwil om de Grondwet eigen te maken, om daarnaar te leven? Om de patriarchale verhoudingen? Is het vanwege het geloof? Of vanwege hun kleurtje (de presentatrice maakt meerdere keren duidelijk dat de geïnterviewde jongens en mannen een Duits paspoort hebben)? Want behalve dat laatste punt, zijn alle punten ook aanwezig bij extreem rechts. Wilders met het afschaffen van Artikel 1, Baudet met zijn mannelijk chauvinisme, en oproepen aan vrouwen om de man te gehoorzamen worden nog steeds gedaan in orthodoxe kerken en synagogen. Ik verwerp al die gevallen, niet alleen als ze Mohammed heten…

  @8
  Nee, het is niet het fijnste van het fijnste. Wat mij betreft wordt er zo min mogelijk ruchtbaarheid gegeven aan die rare complottheorieën, wat dat betreft een minpuntje voor #0. Want zelfs een duidelijke afwijzing van bepaalde begrippen en complottheorieën zorgen voor de bekendheid ervan. En zwakzinnigen (zoals Louis) vallen daar maar makkelijk voor. Voor wat betreft het ‘populaire woorden op complotsites’: het zijn niet altijd margeblogjes, en het zijn lang niet altijd complotsites waarop ze evangeliseren. Zie hier en hier.

  Voor de volledigheid en voor de geestelijke gezondheid van de zwakzinnigen, zie ik mij genoodzaakt ookdit linkje te plaatsen, waar uitgelegd wordt hoe en waarom cultureel-marxisme een onzinnige (en antisemitische) complottheorie is. Terminologie als ‘white genocide’, ‘omvolking’, ‘massa-immigratie’ past naadloos in de cultureel-marxistische complottheorie.

 7. 11

  @4

  Ik veronderstel dat cj het als satire zal verdedigen

  ‘Kras’ satire? Nu bak je ze wel erg bruin.

  Blanken zijn trouwens een minderwaardig en gedegenereerd ras. Moet je eens kijken hoe hard al die bleekscheten binnen een paar generaties weggeëvoleerd gaan worden als de aarde opwarmt en de factor 80 niet meer aan te slepen is.

  @6: Ik moest vamnmorgen ook even bijscholen, want ik had ook nog niet van het woord gehoord. Ik kwam qua nuttige aanvullende informatie uit op twitter: https://twitter.com/hashtag/omvolken

 8. 13

  @8: Of, men neme Twitter, zoeke op “Soros omvolken” en er is geen enkele stropop nodig en is uw stukje instant klaar. Op domrechts lopen gewoon echt mensen rond die denken dat Soros (of de NWO) met een vooropgezet plan tot omvolking van de EU bezig is.

 9. 15

  @14: Weet jij eigenlijk wel wat een stropop is? Ik geef nota bene directe links naar mensen die menen dat Soros en/of de NWO de EU met voorbedachte rade zijn aan het omvolken. Daar komt geen stropop bij kijken.

  Kijk:
  Ank.blom‏ @ank_blom Jan 25
  Replying to @JoostNiemoller

  De Europese regeringsleiders Neo slaven van Soros worden volgestopt met geld om Europa te vernietigen en omvolken

  of:
  Niek N‏ @Niek1953 Apr 25
  Replying to @DriesseWout @Hans_Jansen and

  Klaas is klaarwakker en werkt braaf mee aan het omvolken van Europa door #NWO tuig.

  Waar is de stropop dan?

 10. 17

  @10: Voor iemand die te kennen geeft de Zoom documentaire van de ZDF amper te hebben begrepen, blaas je verdomd hoog van de toren.
  Je reactie geeft echter excact aan hoe graag je de realiteit binnen je opgekropte vooroordelen wilt passen.Overigens niet een geheel onbekend verschijnsel bij regressief links.
  Je reactie is al eerder helder samengevat door boer Koekoek.
  “Jullie benne aollemaol fasciste.” Je had jezelf dat schrijfwerk dus kunnen besparen met het citaat van een boer. Einde discussie.

 11. 20

  Wat ik veel problematischer vind is dat Christiaan Darwin dus niet snapt. En verder dat hij de agenda van Schläube en Timmermans blijkbaar niet goed paraat heeft. Deze mensen fataseren openlijk over een fokprogramma: iets met de genenpool. Tja….sarcasme kan dit niet goedmaken hoor.

 12. 22

  Met dat omvolken zal het best meevallen. Uiteindelijk verdienen de Europeanen niet meer genoeg om de Afrikanen te eten te geven en dan is het uit met de pret.

 13. 23

  Wat we zien is een bepaalde demografische ontwikkeling. Vele steden zijn de afgelopen 50 jaar aanzienlijk verkleurd en tegelijkertijd is er een witte vlucht.

  Op een gegeven moment heeft de modale blanke genoeg van het inschikken. We zien dat voor onze ogen langzaam maar zeker gebeuren.

 14. 24

  Arduenn moet oppassen met zijn kolonialistische opmerking Blank, je bent Wit.
  Blank heeft een vuighe connotatie vlgs de 3e generatie nederlandse elite met een etnische achtergrond en het grosje links.
  Als je hier nog adverteerders wilt hebben zou ik maar aan het deleten gaan.

  Morgen weer een stukje over Israël?
  .

 15. 26

  @17
  Ik ben tot een derde gekomen, dus nee, ik heb het niet helemaal bekeken. Ik heb betere dingen te doen met mijn leven dan rechtse zwakzinnigen hun ongelijk te wijzen, dat ze toch niet accepteren. ‘Ja, maar het komt van de linkse ZDF!’ Leuk voor je, maar rechtse malloten (zoals jij, zoals de youtuber, zoals Jens Eckleben) vinden altijd wel een manier om alles uit z’n verband te rukken. Dat begint al met de naamgeving. Waar jij linkt naar de bangmakende ‘The Caliphate of Germany’, heet de film/documentaire eigenlijk: ‘Ein Staat – Zwei Welten?’ (let overigens op het vraagteken aan het eind). Overigens heb ik -bij herhaling- geen probleem met de documentaire of de pointe, hoewel ik die wel incompleet vind, maar je kunt niet de hele wereld in je scope nemen. De patriarchale structuren, de vrouwenhaat: niks voor mij en ik wijs het af. De documentaire richt zich op een immigratiebeleid zoals dat van Canada als mogelijke oplossing. Daarmee houd je mogelijke nieuwe gevallen tegen (die uit dergelijke culturen zouden komen), maar daarmee los je bestaande problemen niet op.

  Daarnaast is de presentatrice nogal naïef: ze verwijst steeds naar de Grondwet. Nu kom je daar in Nederland überhaupt niet ver mee (geen toetsing aan de Grondwet, hoe het in Duitsland is, kan ik zo niet zeggen), maar ze hanteert het ook als prescriptief voor het gedrag tussen burgers, terwijl een grondwet eigenlijk bedoeld is als descriptief voor de verhouding tussen overheid(sorganen) en de burgers. Gezien het bekende verschijnsel dat (alt-)rechts niet begrijpend, laat staan genuanceerd kan lezen, werp ik je holle retoriek verre van mij. Het staat je voor de rest vrij om je druk te maken over andere mensen die zo graag soortgelijke ‘foute’ dingen willen: kerndelen van de grondwet afschaffen, de doodstraf herinvoeren, onderdanigheid en gehoorzaamheid eisen van vrouwen en minderheden… Maar aangezien je graag voor margezaken zoals de inhoud van de documentaire op het orgel wil gaan, en niet tegen de onderliggende anti-westerse sentimenten wil ageren in jouw #17 (vooral niet als ze uit eigen land komen), zie ik wel waar je prioriteiten liggen.

  Nee, niet iedereen die kritiek heeft is een fascist. En jij bent het ook niet, daarvoor zouden je denkbeelden coherent moeten zijn. Inhoudelijk zijn ze dat niet, qua vorm? Zolang ‘links’ maar de schuld draagt.

  @20
  Hoi spuit elf. Schläube had het vrij duidelijk over een ideologische inteelt. In goed Nederlands zouden we dat een circle jerk noemen. Dat blijkt uit de context. Maar ook jij kunt niet begrijpend lezen, zoveel is al lang duidelijk.

  Die Abschottung ist doch das, was uns kaputt machen würde, was uns in Inzucht degenerieren ließe. Für uns sind Muslime in Deutschland eine Bereicherung unserer Offenheit und unserer Vielfalt. Schauen Sie sich doch mal die dritte Generation der Türken an, gerade auch die Frauen! Das ist doch ein enormes innovatorisches Potenzial!

 16. 28

  @27 Volgens mij zit ik in een verkeerde aflevering van Monty Python. Hoort @17 overigens niet thuis in Fawlty Towers?

 17. 29

  @26:

  “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

  Folkward die z’n eigen context creëert. Zo ken ik je weer.

 18. 30

  @25: Nee, ik weet niet wat je bedoelt. Ik verstoor de discussie nou net niet. Ik ben 100% on topic en jij loopt de discussie te verstoren met kreten die gewoon nergens op slaan. Ook nu weer kom je met links die totaal niets met het onderwerp te maken hebben, om de discussie verder te vervuilen. Ik zou bijna gaan denken dat je zelf tot de groep mensen behoort waar #0 het over heeft.

 19. 31

  Niet dat ik de discussie wil verstoren, maar zijn Italianen nou wel of niet geschikt om blanke bleekscheetvolkeren om te volken? Puur uit pragmatisme, want het liefst zou ik daarvoor natuurlijk de donkerste negers willen gebruiken.

  @Hemaworstje: Campina belde net. Ze vonden mijn woordkeuze helemaal oké.

 20. 36

  @35: Absoluut niet. Het tegenovergestelde. Ik ben helemaal voor de ondergang van de Nederlandse cultuur, de totale vernietiging van de Judeo-Christelijke normen en waarden en het omvolken van het verachtelijke blanke ras. En verder ben ik gewoon veel te lui om op die YouTube-link te klikken, laat staan een half uur van mijn leven te verspillen aan die klinkklare onzin die erachter zit. Noem mij niet een wegkijker, maar bevooroordeeld.

 21. 40

  @32: Het staat me niet aan dat jij (en #4 en #5) maar iets roepen zonder onderbouwing. Het staat me ook niet aan dat als je met feiten om de oren wordt geveegd, je blijft volharden in je ontkenning van de verstoring van de discussie door jou. Of ben je inmiddels van mening dat #0 helemaal geen stropop is, maar dat het eigenlijk ook jou beschrijft (in #25 bemerk ik immers dat je toch een poging doet om het standpunt dat je eerder een stropop noemde te verdedigen).

 22. 42

  @41: een europese/wereldwijde unie waarin landen vreedzaam en op vrijwillige basis met elkaar samenwerken om vrijheid, vrede en welvaart bevorderen. Nee, dat moeten we niet willen.

 23. 43

  @29
  Guttegut, gekke Henkie toch… Had ik nog speciaal voor jou het hele citaat, onverkort, in het Duits, overgenomen, en dan zit je nog steeds alleen illusies te verzinnen over Schauble. Want ja, het is natuurlijk heel erg logisch dat als Schauble het in de volgende zin heeft over openheid en diversiteit, dat het dan natuurlijk gaat over genetische trekken. En die Turkse 3e-generatievrouwen die een enorm innovatiepotentieel bezitten: allemaal genetische trekken die in het Duitse Herrenvolk ingefokt moeten worden. En natuurlijk is het ook logisch dat Schauble échte genetische inteelt bedoelt in een land met 80+miljoen inwoners, die zijn natuurlijk allemaal nauw verwant aan elkaar.

  Nee, jouw verklaring is echt zo véél beter dan de verklaring dat het zou gaan om ideologische inteelt, ‘mijn’ context.

  Man, jij bent echt geestelijk onzindelijk.

 24. 44

  @42 Tuurlijk wel. Een Paneuropese Unie op basis van de joods-christelijke waarden van het Avondland was zeker in die tijd behoorlijk vooruitstrevend.

 25. 45

  @43:

  “Jongere moslimmannen en Afrikanen stromen planmatig in en deze kunnen zich hier kunnen voortplanten en een nieuwe bevolking van gekleurde mensen doet ontstaan (EU-beleid 2008, letterlijk citaat).”
  De Duitse minister Wolfgang Schäuble licht “Mijn EU-genetische plan” toe dat het oude Duitsland én Europa moet worden opgeheven. “‘Door inteelt zullen WE (!) degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit (bron: ‘Die Zeit’).”

  Inteelt, diversiteit, degenereren, voortplanten, EU-genetische plan….Allemaal biologische concepten. Je hebt dus een grote mond en denigrerend toontje voor iemand die er zo vaak naast zit als jij. En lak aan de huisregels, zoals wel vaker.

  PS: verder vind ik dit maar een onsmalijk en on-Darwinistisch plan/gespreksstof. Wil me er ook niet verder mee bezighouden. Bah, shame on them.

 26. 46

  @45: Het lijkt erop alsof Schäuble aardig wat van Adolf in zich heeft en de dynamiek van volkeren en culturen niet helemaal begrijpt.

 27. 52

  @45/@49
  Leugens. Het staat er gewoon simpelweg niet in. Je liegt dat het -letterlijk- gedrukt staat.

  verder vind ik dit maar een onsmalijk en on-Darwinistisch plan/gespreksstof. Bah, shame on them.

  Nogal wiedes: ‘zij’ hebben het er helemaal niet over, jij hebt het er over. Jij ziet waanbeelden. Ik heb al eerder verwezen naar het interview met Die Zeit, dus om jouwentwil, hier de link ernaar, inclusief context. Nogmaals, hij heeft het niet over biologische inteelt, dat haal jij je in je hoofd.

  Laten we even samenvatten: jij baseert je ‘openlijk fantaseren over een fokprogramma’ (#20) op deze twee dingen: een niet herleidbare uitspraak, die behalve hier nergens terug te vinden is en waarschijnlijk gewoon gelogen is, en je andere ‘bron’ is een contextloze (opzettelijke?) misinterpretatie van een interview.

  Je hebt dus een grote mond en denigrerend toontje voor iemand die er zo vaak naast zit als jij. En lak aan de huisregels, zoals wel vaker.

  Nee, wat blijkt: ik heb terecht een grote mond. Dat denigrerende roep je over jezelf af: je wilt gewoon je eigen (denk)fouten niet inzien. Dan kan ik wel aardig blijven doen en je rustig en beleefd op je fouten wijzen, maar dat is zelfs nog minder effectief: niet alleen zal je dan nog steeds de fouten niet erkennen, je zult denken dat die beleefdheid een erkenning is van de validiteit van jouw standpunt (wat het niet is). Voor jou is een niet-confronterende gesprekstechniek een vorm van zwakte, dat heb je al meerdere keren laten doorschemeren. Wat betreft het houden aan de huisregels: zolang ik kan onderbouwen (wat ik ook doe!) dat iemand zwakzinnig of geestelijk onzindelijk is, lijkt het mij niet onredelijk om iemand dan ook zo te noemen. Mocht je problemen hebben? Kaart het aan bij de redactie: [email protected].

  En, wat hebben we geleerd, zo aan het eind van dit draadje over ‘omvolken’? @6, @8 Het is niet alleen een stropop, het is niet ‘zomaar van een complotsite geplukt’, er zijn daadwerkelijk mensen die in de realiteit van deze complottheorie geloven, ze bevinden zich onder ons. Zonder bewijzen, of met het beroep op een man die één uitspraak heeft gedaan en al 45 jaar dood is. Die man die al 45 jaar dood is, zou nu nog wezenlijke invloed hebben op het huidige beleid van de EU.

 28. 53

  Aanvullend mag nog gesteld worden dat zowel KJH als Niet ingelogd gerekend mogen worden tot de “Louis en Henk de Waal ontkenners”, gezien de laatste twee zich in dit draadje (indien niet al eerder) duidelijk bekend hebben tot de “Bangmalloten op rechts” waar #0 het over heeft.

 29. 54

  @53: als iemand bepaalde zaken signaleert en zich afvraagt waar dit toe kan leiden, dan is diegene meteen een bangmalloot. Lekkere stropop weer van je.

 30. 55

  @53
  Ik wou het nog benoemen, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ‘Louis’ beweert dat ‘omvolken’, zoals in #0 uitgelegd, niet het geval noch de bedoeling is (zie #3), maar segregatie. Echter, #41 geeft te denken.

  @54
  Ik denk dat je de weg een beetje kwijt bent. Er is een verschil tussen ‘bepaalde zaken signaleren’ enerzijds en anderzijds beweren dat prominente Europese politici plannen of fantasieën hebben voor een ‘fokprogramma’ van het soort dat #0 ridiculiseert. Dat is niet signaleren, dat is complottheorieën zien.

 31. 57

  @55: Vooruit dan. De reden waarom ik er met @41 tussendoor fiets is omdat er een (overigens onbevestigde) uitspraak in staat die je als omvolking kunt interpreteren. Ik denk te weten dat met die uitspraak het huidige xtreem rechts aan de haal is gegaan. Ironisch genoeg was het ideaal van de Paneuropese Unie door de nazies verboden materiaal. Dat het plan hoe visionair ook, vlgns mij door de realiteit is ingehaald kun je hier @46 uit opmaken. Dat ik overigens begrip heb voor het plan lees je in @44. De filmpjes waar ik naar verwees hebben alles te maken met de hypocriety die heerst bij links om de demografische verschuivingen patriarchaal te benaderen volgens de boer Koekoek doctrine.

 32. 58

  @23: Vele steden zijn de afgelopen 50 jaar aanzienlijk verkleurd en tegelijkertijd is er een witte vlucht.

  het zijn de poeprijke allochtonen die de amsterdamse huizenprijs opdrijven idd.

 33. 59

  Komt ineens bij mij op. Waar is Prediker? Hij is bijkans toch niet opgevreten door een horde van deugzame lieden? Dat zou vreeslijk zijn.