KRAS | Gedachtengoed

Tijdens een vijf uur durend etentje met Jared Taylor was Thierry Baudet weer eens zo ontzettend met zichzelf bezig dat hij zich na afloop weinig van het gedachtengoed van de alt-racistische denker kon herinneren. U denkt allicht: moet dat nou, twee dagen achter elkaar een lompe Baudet-grap? Dan zeg ik: u heeft gelijk, maar deze was te mooi om te laten liggen.

Enfin, ik vroeg mij dus af of ik wel eens met minder frisse types aan tafel heb gezeten en in hoeverre ik vervolgens door dat gedachtengoed besmet ben geraakt. Ik kon het me niet heugen. Maar dat is natuurlijk het gevaarlijkst, dat je onbewust andermans verderfelijke ideeën overneemt terwijl je voor je gevoel alleen over jezelf gepraat hebt.

 1. 1

  Afgelopen week, toen Baudet gevraagd werd naar zijn gesprek met Taylor, gaf Baudet aan dat hij, net zoals hij niet zou zeggen met welke vrouwen hij sex heeft, niet wilde zeggen met wie hij wel en niet praat. Volkomen ongeloofwaardig excuus natuurlijk, want Baudet heeft enkel sex met een spiegel.
  Elke keer als ik die narcistische gebakkenluchthoofd zie of hoor praten vraag ik me af hoe iemand hem in hemelsnaam serieus kan nemen.

 2. 3

  @2: Mij wel. Vooral als de heer Taylor, bekend racist, vertelt dat-ie zo blij is met Baudet in de politiek. Als racisten dol op je zijn, heb je wat uit te leggen.

 3. 4

  @3: het interesseert kneistonie en cohorten niet omdat ze zelf ook racist zijn. Op de Baudet manier uiteraard: niks ernstigs of verwerpelijks zien in de gedachtegoed van racisten, maar er (nog) niet voor durven uitkomen dat ze zelf een racist zijn.

 4. 5

  Goed speurwerk van de Correspondent. Ik had nog nooit van Jared Taylor gehoord, maar ik heb gisteren een uitstekend interview met hem gezien. Ik ben het vrijwel 100% met hem eens. Dankjewel Correspondent.

  Hij komt wat mij betreft uitstekend uit zijn woorden: https://youtu.be/Ol6GA4dMZw4

  Hij blijft vriendelijk en hij legt goed waarom hij white-identity belangrijk vindt.

 5. 6

  @5: je bent het vrijwel 100% met de man eens terwijl hij aantoonbaar historische en wetenschappelijke verzinsels de wereld in slingert. Tot zover AltJohan ‘kritisch’ denkvermogen. Geen wonder dat jij zo gemakkelijk acher een Sterke Leider aanloopt.

 6. 8

  @6: Met die IQ-discussie was ik minder content. Ik heb daar een andere visie op, maar ik stoorde mij er niet aan. Qua gevoel zit hij dicht bij mij.

  Verder is hij vind ik niet een typische Sterke Leider. Ik vind het meer een soort dominee-type qua uitstraling.

 7. 11

  @5

  Ik heb met jou ook gesprekken gehad, Johan. Ik kan me er niets van herinneren. Maar dat is wel heel erg gevaarlijk, begrijp ik van Christian. Gelukkig communiceer ik zo af en toe met ideologisch verdwaasden, dat compenseert misschien?

  Het is inmiddels wel een rommeltje in mijn onderbewustzijn.

 8. 14

  @13: retweette hij Annabel Nanninga zonet niet (ook zo’n sujet)?

  “Hulde @ShirinMusa. Hopelijk straks veel steun van @fvdemocratie in Amsterdam voor jouw beweging, tegen de lafheid van de regentenkliek in!”

  #posters #zoenendevrouwen #verboten

  *duikt* *NSB.linksen.go.apeshit*

 9. 16

  @14: Shirin Musa tweette overigens:

  “Dank voor alle lieve reacties & steun.A’dam wil de postercampagne & seksualiteit vrijheid/ gelijkheid/ veiligheid v migrantenvrouwen bespreekbaar maken.D66=dwarsligger.Gekke is dat we met 100den miljoenen wel de seksuele & reproductieve rechten v vrouwen in het buitenland steunen”

  D66? Waar ken ik die van?

 10. 17

  @15: nee ‘gebakken luchthoofd’ ergens bovenin.

  En dan zeg jij wat een niveau. En dan zegt Arduen wat je zegt. En dan zeg ik wat een niveau.

 11. 18

  Professor Buikhuizen werd vroeger ook verguist om veelal dezelfde redenen als Jared Taylor nu wordt verguist, terwijl het vandaag de dag juist links is dat zijn onderzoek gebruikt als onderbouwing voor sociaal beleid.

  De lering die we uit de geschiedenis kunnen trekken is dat Thierry Baudet voor loopt in de progressie op de progressieven. Ooit werden autisten en dyslecten als lui en bewust tegendraads gezien, de recente ontdekking van de neurodiversiteit heeft hier verandering in gebracht, naarmate we het racisme voorbij streven zal ook de mensen van kleur eenzelfde begrip toekomen.