KRAS | Excuses

Heeft Mark Rutte eigenlijk al zijn excuses aangeboden voor zijn betrokkenheid bij de rellen na de voetbalwedstrijd van NAC gisteren? De premier werd tenslotte op de tribune betrapt met dezelfde sjaal die de rellende supporters ook droegen. Het lijkt me dat hij zich op zijn minst dient te distantiëren van zijn vrienden, wier gedrag jegens de politie grensde aan terreur.

Een premier die heult met terroristen, het moet niet gekker worden in dit land. Er hoeft maar een supporter een sjaaltje om te doen en de politie staat massaal paraat, terwijl onze straten vergeven zijn van het geboefte en onze bejaarden liggen te creperen in onbemande verzorgingstehuizen. Ik zeg: motie van wantrouwen! Nederland uit de EU!

  1. 1

    “Ik zeg: motie van wantrouwen!” Ik zou zeggen stel het voor aan het (bruine?) duo Wilders/Asscher, dat zijn tegenwoordig dikke kameraden als het gaat om moties van wantrouwen in te dienen tegen de (neo)liberale democraat Mark Rutte.

  2. 3

    Het is een wat jammerlijk feit dat als je je in dit land maar lang genoeg in groepsverband slecht genoeg gedraagt, de rest van ons zich gaat afvragen: wat hebben WIJ fout gedaan?

    Onze neiging om de hand in eigen boezem te steken is sterk. En daar profiteren de kampers, voetbalhoelies, scootermocro’s en krakers inderdaad onevenredig van.