Presentator Fox News heeft het helemaal gehad met Trump

Fox News presentator Neil Cavuto reageert in een monoloog van een paar minuten op de opmerking van Trump dat Fox New niet meer voor hem werkt. Hij trekt behoorlijk van leer over de houding van Trump ten opzichte van de pers.

I think the president watches FOX. I also think he’s getting sick of FOX, which is weird because I think he gets pretty fair coverage on FOX.

….

Het bekijken in ieder geval meer dan waard. Hopelijk handelt de rest van Fox News in de toekomst ook naar deze woorden.

(via)

Reacties (2)

#1 Amateur Commenter

Tja, Fox moet natuurlijk ook het imago ophouden dat er ruimte is voor kritiek geluid binnen hun zender onder hun eigen buhne.

Kijk je echter naar hun frontpage dan zal je zien dat Fox Trump onvoorwaardelijk blijft steunen, de impeachments worden neergezet als een heksenjacht terwijl het zo klaar als daglicht is dat Trump meerdere dingen heeft die het daglicht niet kunnen verdragen (Hunter Biden, Rusland connecties, en zijn belastingformulieren). Als je de Mueller reports leest dan is het ook wonderbaarlijk dat Trump nog steeds mag blijven zitten.

#2 Frank789

[ I think he gets pretty fair coverage on FOX. ]

Dat is een leugen, maar begrijpelijk, de presentator wil zijn baan niet echt verliezen.
Het had moeten zijn
“I think he gets 99% partisan coverage on FOX”.

Het businessmodel vereist natuurlijk dat je onder de 100 presentatoren 5 kritische presentatoren hebt zodat, voor het geval Trump weggestemd wordt of er een betere Republikeinse kandidaat naar boven komt drijven, je makkelijk kunt switchen met die 5 en ook kunt zeggen dat je “altijd al ontevreden bent geweest met Trump”. Liegen zit gewoon in dat businessmodel ingebakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*