Noord-Koreanen dansen alsof er niets aan de hand is

Dansen, dansen, dansen op de vulkaahaaaaan. Noord-Korea probeert een air van ongenaakbaarheid uit te stralen, gezien het luchtige gedans in Pyongyang. Nou ja, luchtig, het lijkt eerder een choreografie die door robots is verzonnen, maar ja, oordeelt u vooral zelf.

Reacties (5)

#1 larie

Beetje vanuit je leunstoel gedoe Dimitri (meestal niet hoor, ik waardeer je dingen) ..kijk in de vermoeide ogen. Hier in Wageningen zijn er zelfs (3) noord Koreaanse studenten..ga daar maar een mee praten en zeg dan nog eens “er is niets aan de hand”. Mes op de keel modus daar..vreselijke toestand. Bij aanhoren werden mijn ogen vochtig. Hoorde ook dat films ter plekke worden gedeeld met usb stick. De vrees is dat in de late avond op de deur wordt geklopt om te kijken of de tv warm is. De dvd speler ( uit zuid korea) heeft een usb ingang..die wordt door de gestapo vernield en dan een ok-sticker erop. De calculerende buger heeft twee spelers..het probleem is de warme tv. Een warme tv na de staatsuitzendingen is per definitie verdacht en wordt vernield alsmede de bewoners.

Lijn 8 maar dan elders.

#2 Julia

Noord-Korea dreigt al langere tijd. Het heeft volgens mij niet zo veel om het lijf. Als Noord-Korea één aanval riskeert, wordt er keihard teruggeslagen en dat weet de leider. dondersgoed. Het blijft gewoon bij loze dreigementen !

#3 Julia

Luchtig dansen ? Deze mensen doen gewoon wat ze gewend zijn, men weet niet beter. Nee…voor hen geen haute couture net zo min als coiffure- ! Of hebben ze echt een (hersen)-spoeling- gehad ?!

#4 Yevgeny Podorkin

Ach, de Amerikanen hebben toch ook zo’n kleurig festijn op the 4th of july…met de driekleur, ballonnen en met majorettes en zo. Vaderlandsliefde heet dat. Maar ja, omdat wij dat niet kennen verwijten we ze indoctrinatie. Wij liggen hier alleen maar te miepen over de vader van die Argentijnse juntahoer.

Ook gezellig.

#5 objectief

Dansen kost niets, alleen verbruiken de dansers calorieën.
Die zijn er nauwelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*